månadsarkiv: augusti 2017

Intervjuad av Gotlands Tidningar

Mellan klockan 11 och strax efter 12 intervjuades jag av nyhetschefen på Gotlands Tidningar Mikael Carlson som visade sig vara mycket påläst och ställde bra frågor. Han kunde också berätta att många på redaktionen hade tyckt att det var spännande att han skulle intervjua mig medan andra menade att jag ju bra förklarade bort saker.

Jag tror att Mikael Carlson fick rätt klart för sig att jag ser ufofenomenen som något verkligt intressant och som borde undersökas av vetenskapsmän. Vi pratade om en del bra fall och vad jag kommer att tala om när jag kommer till Visby på måndag. Men också väldigt mycket om hur samhället ser på ufo och på UFO-Sveriges arbete.

Över huvud taget pratade vi mycket om ”mjuka” frågor med koppling till ufo. En bra intervju helt enkelt.

Den långa intervjun gjorde att jag knappt hann äta lunch. Det blev lasagne från mikron.

På jobbet satte jag mig och pratade med Anders, Mia och Thomas från facket och diskuterade en del frågor som vi har på bordet just nu. Bland annat är löneförhandlingarna avslutade och i nästa vecka får var och en veta vad vårt marknadsvärde är just nu.

Åt på La Barca i min ensamhet. Men en utmärkt entrecote lättade upp det hela. Och på tal om mat så fick jag en 760 grams rökt sidfläskbit av Mia på jobbet. Kommer från ett lokalt charkuteri i Mjällby och ska smaka gudomligt enligt Mia. jag tror henne!

Sedan blev jag fotbollsreporter och skrev två texter. En om matchen Bulgarien–Sverige och en om hur samma Bulgarien spräckte den svenska 20–0-sviten i målskillnad med att göra det första målet i kväll. Tyvärr gjorde bulgarerna också det sista och det blev en tung förlust med 3–2.

Har ägnat en stund åt att gå igenom min DN-epost som inte blivit läst under min semester. Något som brukar ta några dagar. Och inte hann jag klart i dag heller. Efter en ganska hetsig kväll med matchuppdateringar slutade den lugnt och jag åkte hem vid 01.

315 total views, 1 views today