Dagsarkiv: 07 september 2017

Föredrag och radiointervju i Jönköping


Upp vid 08 eftersom jag hade ett Skypemöte med Juhani i Finland som ville diskutera ett filmprojekt med ufoanknytning med mig och vi hade ett långt och produktivt samtal. Men sedan var det ett par snabba mackor och därefter iväg mot Nyköping för att plocka upp Carl-Anton och så söder ut till AFU för att lämna några kassar med böcker.

På AFU träffade vi Anders, Tobias och Katarina men mötet blev lite kort eftersom vi hade en tid att passa i Huskvarna på vägen mot Högskolan i Jönköping där jag var inbokad att hålla möte. Hann i alla fall prata med Håkan B, som ringde till Anders, en liten stund och vi diskuterade hur han kund eta sig an BSRA-materialet som jag och pojkarna hämtade i Eureka förra året. det vore verkligen fantastiskt om en person som verkligen kan detta ämne, som Håkan, försöker bringa ordning på det.

Det var fint väder hela vägen ner men med ett kort regnstänk. När vi kom fram till Huskvarna var det i alla fall nästan lite sommar igen (tillfälligt) och vi knackade på hos Lizzie som är en vän på Facebook och en kvinna som har stora nyheter för mänskligheten. Lizzie och hennes man bjöd på fika och sedan pratade vi om hennes visioner under någon timma.

Lizzie var säker på att något stort skulle hända under mitt föredrag på Högskolan några timmar senare medan jag försökte få henne att minska förväntningarna. När allt var klart och alla hade gått hem messade hon mig vad som hänt under föredraget dit hon gått tillsammans med sin kamrat Dennis, som vi också träffade hemma hos Lizzie:

”Tack för ditt besök, det var jättetrevligt att hälsa på dig. Det var också intressant att lyssna på ditt föredrag och se hur det går till. Jag frågade Den gudomliga världen vad som hade hänt under tiden jag var där då jag kände denna stora kraft och kyla – kvinnan bredvid Dennis tog på sig tröjan. Man svarade att det som hade skett var att alla i lokalen hade fått healing. Jag blev jätteglad och hoppas någon kan bekräfta detta för dig.”

Innan vi kom så långt som till föredraget gick jag och Carl-Anton till P4 Jönköpings studio hundra meter från Högskolan där jag intervjuades om föredraget, om Nasas budskap till rymden och lite annat med rymd- och ufoanknytning. En mycket bra intervju och faktiskt min tredje lokalradiointervju den här veckan.

Själva föredraget strömmades direkt men lockade i alla fall drygt 50 åhörare, många yngre och många kvinnor, vilket var särskilt roligt. Jag pratade i en timma och 20 minuter om UFO-Sverige, AFU, spökraketer, fall vi har löst och fall vi inte har kunnat lösa. Tillsammans gav den en bra bild av vår verksamhet och jag tror att alla blev nöjda.

Det blev en trevlig kväll, tycker jag med positiva reaktioner från publiken. Inte minst är det roligt att kunna få publiken att försöka lösa några ufofall som vi har fått in.

Efteråt stannade flera kvar för att fråga, bland annat en lärare på skolan som ofta reste till USA för att delta i olika Sasquatchexpeditioner. Ett spännande samtal.

Under dagen fick jag också telefon från Håkan E som berättade att UFO-Aktuellt 3 nu är på tryckeriet i Tallinn. Bra!

Hemresan startade rätt sent och när jag, efter ett stopp för bensin och en burgare på McD, lämnade Carl-Anton i Nyköping var klockan 23. 00.40 var också jag hemma efter ett vägarbete på Essingeleden. Långa enfiliga köer mitt i natten är inte vad man önskar sig just då.

Hemma igen pussade jag på Anneli, skrev blogg och tog en macka. Och så hjälpte jag Året Runt med lite bilder till en artikel om ufo skriven av en frilansjournalist som intervjuat mig tidigare i år. I morgon är det jobbdag igen.

Undertecknad tillsammans med Malte Nordlöf och kollega Sanna Hermansson på P4 Radio Jönköping.

Jag och Lizzie.

Undertecknad, Carl-Anton, Tobias Lindgren och Anders Liljegren på AFU.

310 total views, no views today