Dagsarkiv: 11 september 2017

FSR och norska valet


I dag läste jag ut den lilla boken ”The men behind the Flying Saucer Review” av Steve Holland och Roger Perry. En bok som intresserade mig mycket eftersom den handlar om en tidskrift som en gång betydde oerhört mycket för alla ufointresserade och vars arkiv jag en gång räddade från ett garage i Rickmansworth utanför London. En räddningsaktion som tog tio år och lika många besök.

I dag är det den 11 september som lite bisarrt nog är min pappas födelsedag. Pappa är borta nu och det är nog lättare att tänka på en annan händelse som ägde rum detta datum 2001.

Alla som var stor nog minns vad vi gjorde när vi nådde av nyheten om att ett flygplan flugit in i World Trade Center. Själv stod jag utanför Niklas och Markus skola för att hämta upp dem och köra dem hem för att senare på kvällen ta mig in till stan på en DN.se-fest.

Någon fest blev det inte och istället satt jag till en början fastnaglad framför teven och tittade på det som ingen till en början förstod var början på en omfattande terrorattack.

Nu hade jag en hel del annat att tänka på i dag. Fick till exempel banka på rutan för att jaga bort tre rådjur som vandrade över tomten. De är fina att se men äter upp våra blommor, det gillar vi inte.

Efter lunch framför ”Simpson’s” mejlade jag med Hilary Evans dotter Valentine i England för att höra om vi kunde hälsa på nu när vi åker över i oktober. Och det kunde vi. Vi har dessutom en del lådor med ufomaterial stående där att plocka upp. Sedan var det bara att ge sig av till bussen.

Jobbdagen gick i stormen Irmas och det norska valets tecken. Valet skrev jag åt såväl nät som papper med en hel del uppdateringar längs kvällen. Smet iväg till Lilla Asien med Björn och åt Hoisinanka (i mitt fall) och pratade bort en stund. Sedan rullade kvällen på.

En bra dag. Och en bra dag också för Anneli som fick sitt gröna kort i dag vilket alltså innebär att hon är en fullfjädrad golfspelare! I alla fall duktig nog för att få spela på riktigt. Handikappet är kanske inte det bästa så här i början men det får hon se som en utmaning.

När det gäller Markus kom han tillbaka till skolan och sitt rum i West Palm Beach sent på natten vår tid i dag. Inga vattenskador men heller ingen ström.

Hemma satte jag mig och sorterade lite bilder, något jag hade börjat med redan under dagen. Men vid 02.30 fick det vara bra.

164 total views, no views today