Dagsarkiv: 02 januari 2018

Sista av fem

I dag var det dags att checka in för sista för det här passet. Sedan väntar några dagars ledighet.

Dagen har inletts med att jag och Anneli har försökt att hjälpa Markus med att kika lite vidare när det gäller sina studier medan han själv åkte till ett besök hos tandhygienisten i Vällingby. Och att hjälpa en person som haft problem med sin prenumeration på UFO-Aktuellt.

Det har också blivit dags att byta ut 2017-års pärmar för kvitton och annat till sådana märkta 2018.

Fick också en förfrågan från Radio Skaraborg om att vara med där vid 17.10-tiden på torsdag för att prata om ufo och den nya säsongen av Arkiv X. Som jag passade på att skriva en blogg om på jobbet.

Arkiv X har givetvis överlevt sig självt men det ska ändå bli roligt att se hur det hela slutar.

Åt en bit med Björn på Rosa Drömmar under kvällen. Vi fick dagens lunch som var kycklinggryta – riktigt bra – med ris.

Annars fylldes kvällen av små händelser och jag skrev Iran åt papperet också.

Pratade med Carl-Anton som berättade att 180 personer har betalat medlemskap i UFO-Sverige för 2018 redan. Det är en bra siffra som pekar mot att vi kanske kan jobba upp oss mot 600 medlemmar i år. Vore hur bra som helst.

När jag kom hem tog ett par laxmackor och mjölk och tittade på sista perioden mellan juniorkronorna och Slovakien i JVM. Sverige vann till slut med 3–2 i en rafflande match.

Tittade på telefonen en sista gång innan jag gick och lade mig vid 02.45. Vad ser jag: Trump twittrar att hans kärnvapenknapp minsann är större än Kims! Det är två tonårspojkar som jämför vad de har i byxorna. Ett nytt lågvattenmärke för Trump. Trodde knappt att det var möjligt.

Gonatt!

 478 total views,  1 views today