Dagsarkiv: 28 januari 2018

Ylva på lunch


I dag åt vi lunch med Ylva som stannat över natt. Och med Niklas som också var här i går medan jag var och jobbade. Kul med hela familjen och en av våra bästa vänner runt bordet.

Själv missade jag alltså gårdagens sittning och i dag åker Anneli och Ylva på teater inne i stan medan det väntade jobb för mig. Hann med lite bokjobb också faktiskt. Men det blev bara tjugo minuters skrivande. På vägen in fortsatte jag att läsa på lite om troll och vättar.

Och även den här tredje arbetsdagen på passet blev det fullt upp. Så mycket att jag fick avsluta bloggen när jag kommit hem vid 01.30-tiden.

Inga stora händelser men väl många mindre och så jobbade jag på en längre artikel om en strid i Miljöpartiet i Västerbotten under en stor del av kvällen, som vanligt när något tar lite tid ständigt avbruten av händelsenyheter.

Mat blev det i alla fall, på La Barca, och på vägen dit mötte Ylva jobb så att hon kunde få några saker som hon glömt hemma hos oss i dag.

Fullt upp alltså men jag tjuvkikade lite på EM-finalen i handboll där Sverige klappade ihop totalt efter en fantastiskt bra första halvlek och därmed fick stryk av Spanien. Ett trist slut på bra – eller i alla fall hyfsad – turnering.

Åkte hem med en trevlig somalisk taxikille som jobbade dubbelt för att klara ekonomin för familjen. Väl hemma tog jag en äggmacka medan Markus tittade på en film på teve. I säng 02.30.

 489 total views