Dagsarkiv: 31 mars 2018

Påskmiddag med familjen


Har jobbat med UFO-Aktuellt ett antal timmar i dag också men så blev jag helt klar till slut och kunde skicka hela tidningen på korrektur till Stefan. Nu fattas bara en annons som Håkan E ska göra men den är sannolikt klar i morgon. Och då kan tidningen gå till tryckeriet så snart som våra norska vänner ger klartecken.

En hel del av tiden gick åt till att skriva sju sidor själv men jag hade även en del från andra att redigera in som jag inte hunnit med tidigare. Känns bra att UFO-Aktuellt snart är ur världen så att allt fokus kan läggas på nya boken.

Tog en del pauser under dagen med lite frimärksfixande och med att hjälpa Anneli med maten. För framåt sena eftermiddagen kom Niklas och så kunde vi äta en fin påskmiddag signerad Anneli tillsammans. Lamm, god sås och ägg med sill och en snaps till förrätt.

Passade också på att skicka in min ackrediteringsansök för Eurovision i kväll.

Eftersom pojkarna varit ute i går så satsade vi på en kväll i soffan när vi väl var klara med ätandet. Jag föreslog den 3,5 timmar långa ”Chiefs” som jag inte sett på mycket länge men som jag mindes som en riktigt bra film. Inspelad 1983 som teveserie och sedan ihopplockad till långfilm. Och det fungerade fortfarande riktigt bra även om bilden var halvokej. Såg ut som om den förts över från film till dvd genom att filma av en duk. Nja, kanske inte riktigt så ila.

Anneli lämnade tevesoffan för att istället boka vår semester till Tirana så nu är den saken fixad. det blir hon och jag plus Niklas som åker i slutet av juli medan Markus stannar hemma och jobbar och tar hand om huset.

Jag blev sittande med lite ufogöromål fram till 01 och sedan tog jag tag i att göra rent ett galler till ugnen. Men kom i säng strax före 02 i alla fall.

 607 total views