Dagsarkiv: 05 april 2018

Klippning och brev


Jag brukar inte toppa bloggen med matbilder (de hör Facebook till) men det är så sällan som jag äter ärtsoppa med pannkaka så jag tycker att det har sin plats. Bilden tog jag på Rosa Drömmar i kväll när jag och Björn Nordström gick dit. Det blev pannkakor med sylt, grädde och lite chokladsås också. Smarrigt! Och till lunchpris.

Nå, innan det blev dags att jobba åkte jag till Jakobsberg för att klippa mig, något som tog sin lilla tid då många fler än jag hade samma idé. Var inte nöjd med förra klippningen eftersom jag blev klippt lite väl lite i nacken. Så i dag rättade vi till det och kort blev det! Får väl se det som ett sätt att möta våren.

När jag kom hem åt jag och Markus rester framför teven. Och därefter hade jag inte så mycket tid över så bokskrivandet fick vänta. Satte mig och skrev två brev istället. Ett till en vän i Alvesta som jag inte hört ifrån på ett tag och ett till en brittisk tidskriftsutgivare som har ett stort arkiv med forteana. Jag vill gärna träffa honom vid nästa Englandsresa i oktober.

Sedan var det bara att sticka till bussen. På vägen pratade jag med Kaj Hahne om riksstämman i Lund och svarade på en del mejl och Facebookinlägg.

Det blev en del Ryssland och en del Trump under kvällen. Och lite lyxfika i form av mackor med bredbar ost som Erik fixat. Vi har lovat varandra att det ska bli nyttigare fika hädanefter.

Vännen Pontus lämnade en kasse böcker som han rensat ut och som nu kan säljas till AFU:s förmån till mig. Det tackar vi för!

Innan kvällen tog slut sökte jag hotell i Lissabon och skickade ett par förslag till lena på jobbet som sköter om bokningen. Det mesta var redan fullbelagt på grund av Eurovision så det gäller nog att hon bokar i morgon bitti.

Fick också klart med att jag åker till Visby för att hålla föredrag i höst.

Hemma mötte jag Markus som sett på US Open men när han gick och lade sig så var jag uppe en stund till för att packa. För i morgon bär det av till Ängelholm för möte med UFO-Sveriges styrelse och en del andra vänner.

 414 total views