Dagsarkiv: 06 april 2018

Till Ängelholm


I dag åkte jag och Anneli till Ängelholm för UFO-Sveriges styrelsemöte på Hotell Lilton. En fin tradition sedan ett antal år. Vi blir rätt många som sammanstrålar där för en hel helg tillsammans trots att det är långt för de flesta. I vårt fall 55 mil enkel resa. Ute regnade det och det varnades för lite snö när vi gav oss iväg från Skälby men resan ner blev bara bra och vädret allt bättre.

På vägen plockade vi upp Jennie och Carl-Anton och sedan bar det av via Burger King utanför Värnamo till Lilton i Ängelholm.

Vi kom fram 17.30 och träffade flera styrelsemedlemmar som redan hade kommit och efter hand var vi ett femtontal personer. I kväll har vi inget möte utan bara lite socialt samkväm med tapas på kvällen som Rickard, Victoria och Tobias fixat.

Som vanligt riktigt trevligt. Exakt hur trevligt kan ni se på bilderna! Den ovan visar en glad Carl-Anton Mattsson som håller på att frågas ut av Rapportcentralens Kenth Cederborg.

Vi blev sittande i flera timmar till efter midnatt. Pratade gamla och nya ufofall, åt och drack gott och pratade minnen, Hessdalen, Marteboljuset och mycket annat. Framåt 01.30 var jag i säng och då hade Anneli redan hunnit törna in.

Thomas Michanek förklarar för oss andra hur de kunde köra fel i en rondell som inte var en rondell.

Mats och Gunnar förser sig av tapasbuffén.

 612 total views