Dagsarkiv: 08 april 2018

Hem genom södra Sverige


Med solen skinande utanför och en temperatur på 14 grader som mest under dagen åt vi frukost på Lilton innan vi packade bilen och gav oss iväg hemåt. Då var det slut på en trevlig UFO-Sverigehelg i Ängelholm, en tradition som vi kommer att fortsätta vårda.

Det var lugnt på vägen och vi kunde köra på utan problem. Enda hindret var en bil med motorstopp som fått hjälp av brandkåren och stod lite illa till på vägen mot Mantorp. Då hade vi hunnit stanna för att tanka och äta i Jönköping. Den här gången blev det Max och ni kan oss på bilden ovan.

Efter att ha lämnat Carl-Anton i Nyköping och Jennie i Stureby så kom jag och Anneli hem vid 17.30-snåret. Mycket packning att ta hand om, bland annat böcker som AFU fått av en man i Skåne och som nu ska säljas till arkivets förmån och så en massa kassar med lp-skivor som Anders Persson skickat med under samma förutsättningar.

Jag ägnade åtskilliga timmar åt att gå igenom skivorna under kvällen men nu är allt sorterat och jag har plockat ut dem som jag själv tänker köpa. Mycket fina saker från det årtionde som jag fastnat i när det gäller musik – 70-talet!

Anneli lagade mat och hängde tvätt sedan jag fyllt maskinen. Markus tittade på US Masters i golf och jag hamnade vid datorn i slutet av kvällen för att jobba med en del UFO-Sverigesaker, betala räkningar och beta av mejlen.

Summa summarum var det en bra helg!

Annat kommer jag att sälja – som dessa:

 481 total views