Dagsarkiv: 21 april 2018

Soligt och fortsatt bokjobb


I dag åt jag och Anneli lunch ute på verandan för första gången i år. Kanske inte jättevarmt men helt okej. Kändes i alla fall trevligt att ta steget ut i verkligheten om än för bara en liten stund.

För innan dess hade jag suttit vid datorn och jobbat på med ett kapitel om maran för nya boken. Klart blev det inte men jag fick i alla fall styrsel på det och när jag sedan satt på bussen till jobbet med boken ”Dark intrusions” framför näsan så kom jag på ytterligare saker som jag kunde skriva in i kapitlet, men det får bli senare.

Anneli har sin vana trogen löst Melodikrysset och sedan tog hon bilen till Niklas som behövde hjälp med några verktyg till sin cykel. Det är ju säsong för den nu och då måste alla skruvar sitta fast. De hann också fika en stund innan Niklas började jobba med sin deklaration.

På jobbet blev jag bjuden av Mia på en pizza, något vi brukar göra med varandra när det är dags att fylla år. Jag plockade upp dem på La Barca och sedan åt vi dem på DN eftersom vi inte kunde gå ut tillsammans i dag. Med tanke på Avicii i går vågade vi inte lämna arbetsplatsen.

För Avicii kom att påverka även den här kvällen, läsarna ville veta mer och vi skrev för brinnande livet.

I dag har jag med it-supportens hjälp börjat föra över mejl från Outlook till mitt Gmailkonto. Och det gick bra, till en början. Sedan slog det stopp, oklart varför. Vi får ta nya tag i morgon.

En ganska lugn arbetsdag för att summera den. Inga stora händelser men en del små.

När jag kom hem satte jag mig och jobbade vidare med kapitlet om maran men 01.45 var jag nöjd för tillfällen och planerar att skriva klart det i morgon innan jag går till jobbet. Avslutade dagen (natten) med att plocka lite med frimärkena som jag fick från Ole senast. Hittills ett trettiotal nya!

 357 total views