Dagsarkiv: 22 april 2018

Bilen ren och maran klar


Anneli var uppe i ottan och körde bilen till tvätt, sedan gjorde hon den fin också inuti och nu är det bara en sväng med dammsugaren som saknas. Den biten kanske Markus kan fixa!

Själv satt jag en timme och skrev klart kapitlet om maran och dessutom en sista putsning av kapitlet om sjöodjur efter att ha pratat med ett vittne som sett vad som kan ha varit Dellenodjuret igen. Skrev även ett avslutande efterord så nu är jag uppe i 21 klara kapitel med sex som återstår. Totalt har jag fått ihop 503.000 tecken.

Det är skönt att bokjobbet går framåt och jag hoppas bli helt klar under nästa vecka. Med helt klar menar jag att jag sedan vill läsa allt och skriva mig igenom texten plus leta bilder till varje kapitel. Så det återstår en hel del att göra.

Pratade en stund med Tobias Lindgren och bad honom göra en klickbar reklamtext där vi marknadsför senaste numret av UFO-Aktuellt för 70 kronor inklusive porto i ett försök att locka nya läsare att ta del av min intervju med Luis Elizondo. Så härblev det:

Beställ senaste UFO-Aktuellt för 70 kronor inklusive porto

Ingen stor dag på jobbet, lite händelser och allt det stora hade redan rullat igång när jag kom. Så det blev att skriva lite smått och lite trevligt. En hjältehund och en kille som blivit biten av en haj, av en björn och av en skallerorm. Plus lite bränder. Och så fortsatte jag att migrera mejl sedan jag fått hjälp att få igång det hela igen efter gårdagens stopp.

Mat fick jag äta själv och det blev La Barca. Och en glass tog jag på vägen till jobbet i dag eftersom det är vårrea på Pressbyrån med halva priset vilket gav en Magnum för 13 kronor.

Fick in 800 kronor till AFU i dag då Serieslussen hörde av sig och gav mig ett bud på det jag lämnat in för en dryg vecka sedan. Ytterligare pengar är på väg – men mer behövs som ni som läser min blogg vet.

 475 total views