Dagsarkiv: 23 april 2018

Bokjobb och grattis till Anders

I dag var det dags att gratulera Anders Persson som fyller 65 vilket känns onödigt mycket för en kille som är alert och flitig på många sätt. Men det är bara att konstatera att folk som man känner numera fyller runt 60-strecket. Så även jag.

Själv satt jag framför datorn i ett par timmar och skrev på nya boken. Det börjar se riktigt bra ut. Fick också lite extra respit av min redaktör Andreas som gör det lättare för mig att få ihop allt så att boken blir så bra som möjligt. Det tackar jag för!

När jag kom till jobbet pratade jag med Malin på teveredaktionen om hur vi ska göra de rörliga bilderna så bra som möjligt när vi nu äntligen snart ska publicera min intervju med Luis Elizondo också i DN. Sedan gick jag in i studion och gjord en ”speak” där jag kommenterade de två filmklippen som vi ska ha till artikeln.

I kväll hände det rätt mycket mer än i går och jag kom mest att skriva om det som nog var ett terrorattentat (eller möjligen en mycket sjuk person) som körde ihjäl nio och skadade 16 i Toronto. Jag pratade med en svenska som jobbade nära gatan där attacken ägde rum men tyvärr så visste hon inte mycket om det som inträffat.

Det blev en rätt intensiv kväll med matavbrott på Lilla Asien. Har också fortsatt migrera mejl. Det går långsamt framåt.

Kul förresten att vi har sålt ett gäng UFO-Aktuellt tack vare annonsen i går. Intresset för nyheten om Pentagonavslöjandena verkar finnas där. Så vi kanske borde göra om den saken fler gånger när vi har något som vi tycker är bra och exklusivt.

 498 total views