Dagsarkiv: 02 maj 2018

Badminton och problem


Bara att konstatera att badmintonmatchen inte gick min väg i dag heller. Vann första med 15–12 men sedan blev det trista 7–15 och 6–15. Ändå skönt att röra på sig lite.

Hemma igen skrev jag 1.148 tecken på boken (659.406 nu) men huvuddelen av tiden innan det var jobbdags lade jag ned på att göra ännu ett föredrag till stämman i Lund eftersom Anders Berglund ringt på morgonen och berättat att han inte kunde komma. Hans fru Amandas bror hade hastigt gått bort och han måste stanna hemma. Vilket givetvis är helt rätt.

För mig innebär det alltså att jag håller båda föredragen nu på lördag så det var bara att sätta igång och fila på ännu ett men jag får göra klart det i natt när jag kommer hem.

Sedan blev det lunch i form av låda och buss mot jobbet.

Rätt kul dag på DN med många artiklar och så en ordentlig genomgång av min intervju med Luis Elizondo som kommer att publiceras på DN.se i helgen. Äntligen!

Har också hunnit prata med rätt många i föreningen i dag eftersom det nu börjar närma sig avfärd till Lund.

När jag kom hem var det bara att sätta sig vid datorn och jobba vidare med det nya föredraget men först tog jag en smörgås med rödbetor och ett glas mjölk. Men klockan 02.45 var jag hyfsat klar och får göra resten i morgon. Ett av de fall som jag kommer att ta upp är historien om bilden här ovan som är en av fyra som togs av en ung kille i Skytts-Vemmerlöv 1972.

Hade då också haft nöjet att åka med Johan hem och han var snäll nog att berömma mig för min bok ”UFO – spökraketer, ljusglober och utomjordingar” som han just nu håller på och läser. Det är väldigt roligt att få beröm av en person som dels är mycket litterärt bevandrad och dels inte är ufointresserad. Bättre än så blir det inte.

 365 total views