Dagsarkiv: 04 maj 2018

Till Lund för att bygga utställning


I dag åkte jag och en stor del av de andra aktiva inom UFO-Sverige till Lund för att bygga utställning och göra klart allt inför morgondagens riksstämma och Expo. Med mig i bilen hade jag Jennie Backman och Thomas Michanek. Det blev en liten 6,5 timmarsresa med start 09 och sedan lunch på Max vid Värnamo tillsammans med Carl-Anton, Roger och Kenth som också pausade där, på vägen ned.

Klockan 16.10 var vi på plats vid lokalen på Bantorget 5 där IOGT-lokalen ligger. Vi möttes av en entusiastisk och trevlig äldre man som visade oss runt och snart dök också Mikael Karlsson upp.

Sedan byggde vi utställning i drygt två timmar. Lokalen var betydligt bättre än jag hade fruktat och vi fick faktiskt plats med allt i utställningsväg som vi hade med oss. Nu är det bara att hoppas att det kommer folk också.

Efter att ha checkat på Bishop Arms hotell och betalat en svindyr parkeringsavgift i garaget mitt emot hann vi ta en öl på rummen som visade sig riktigt stora. Mitt och Håkans var rena lyxsviten med balkong och Tobias och Johans rum hade till och med bastu. Synd att vi inte fick mera tid att njuta av dem.

I kväll gick vi ut på lokal, österrikiska Rauhrackel på Stora Algatan 5, och åt en gemensam middag. Riktigt kul var att Kerstin Übelacker och Michael Cavanagh kom, ni kan se dem på bilden ovan. Det var ju de som gjorde den fina dokumentärfilmen ”Ghost Rockets”.

Sedan gick vi till mitt och Håkans rum för en sittning där hela gänget samlades för prat och öl några timmar.

Och i morgon är alla välkomna till IOGT-lokalen vid stationen där vi håller till!

Här är de flesta av dem som hjälpte till att bygga. saknas gör Mikael Karlsson.

 623 total views