Dagsarkiv: 06 maj 2018

Hem från Lund


Klockan 8 hängde jag och Håkan på låset till frukostmatsalen efter att ha lämnat vårt fina rum (ovan) och snart anslöt Gunnar och Mats och efter en stund Jennie. Ute sken solen och det var redan tvåsiffrigt. Resan hem väntade på oss alla, en nätt 65-milatripp.

När allt var packat så vinkade jag och Jennie adjö till de övriga och styrde ut ur stan mot Jönköping där vi hade ett möte med Ingo (så att bilen fick sitt) och Burger King (så att vi fick vårt).

Vi kunde konstatera att det var en kul och positiv helg med många spännande möten och intressanta diskussioner. Kanske inte UFO-Sveriges mest inkomstbringande stämma, snarare ett fall där vi hoppas att det inte går med förlust, men vi har ju fått möjlighet att visa upp oss för lundensarna och att träffa varandra.

Resan upp genom södra Sverige gick bra. Jag pratade med Anders Berglund som ju inte kunde vara med och berätta om vad som hänt på stämman och på utställningen. Bland annat att stämman beslutade att höja medlemsavgiften till 200 kronor. I dag är den alldeles för låg, tror inte att det finns någon organisation som tar så lite för ett medlemskap. Men, vi bestämde också att inte höja priset för de komboerbjudanden som UFO-Sverige har. Att prenumerera på UFO-Aktuellt, Rapport-Nytt och att bli medlem kommer även i fortsättningen att vara väldigt billigt.

Det var skönt att komma hem. Visserligen var det ingen där när jag dök upp, både Markus och Anneli var på banan, men det passade bra eftersom jag hade en hel del att packa upp och massor av bilder att sortera in från padda, mobil och kamera. Plus en del ljudfiler. Och lite andra saker som skulle upp över väskorna.

Och så kunde jag konstatera att DN i dag publicerat min långa intervju med Luis Elizondo och det hemliga ufoprojekt han ledde under sin tid vid Pentagon. Skönt att den äntligen är publicerad. Nu är det bara att hoppas på att den också blir läst.

När Anneli kom var jag fortfarande inte klar med bilderna men framåt 18 så drog vi igång grillen och lade på en fin plankstek jag fått av mina närmaste arbetskamrater då jag fyllde 60. Till det åt vi potatismos och sallad – mycket gott! Vi grillade också ett gäng korvar. För säkerhets skull. Ni kan se de fina köttbitarna här nedan.

Men sedan satte jag mig vid datorn och jobbade på med lite Eurovisionsförberedelser i ett antal timmar, fram till strax före midnatt med lite uppehåll för att tillsammans med Anneli hänga tvätt.

Skrev några rader på nya boken också. Nu är jag uppe i 660.162 tecken.

Steg 1.

Steg 2.

Steg 3.

 576 total views,  1 views today