Dagsarkiv: 08 maj 2018

Eurovisions första semi


I dag var det dags för första semifinalen i Eurovision men Sverige kommer inte förrän på torsdag då den andra rundan genomförs. Jag chattade med läsarna hemifrån tevesoffan i dag men ansluter till Hanna Fahl i Lissabon på torsdag.

Själv startade jag dagen med lite jobb vid datorn och lyckades också byta den trasiga hårddisken i Drobon som jag fick problem att fixa för några dagar sedan. Nu gick det utan dramatik och problemen tidigare berodde nog på att den inte var färdig med överflyttning av filer. Nu sitter det i alla fall en 4 Tb-disk som ersättning för en på 2 Tb i fack nummer tre. Det känns bra.

Har spelat badminton med Stefan också och i dag gick det bättre än senast. För trots att jag slarvade bort första set med 12–15 lyckades jag vända och vinna de båda övriga med 15–11 och 15–11.

Hyfsat spel från båda sidor i dag.

När Anneli kom hem grillade vi hamburgare på verandan och så länge solen var uppe var det skönt att sitta där. Markus anslöt senare efter jobbet på banan.

Var i mejlkontakt med David Clarke för att få information om en artikel han har skrivit om den brittiska stora ufoutredning, Condign. Jag tänker nämligen skriva om de nya uppgifter som David har fått fram ur nyligen släppta dokument. Uppgifter som visar på en hel del intressant när det gäller hur det brittiska försvaret försökt sopa ufofrågan under mattan.

Klockan 20.45 började jag och Hanna chatta med läsarna. Och det var som alltid roligt att försöka leverera bra, rolig och relevant information i högt tempo till dem. Det hela pågick ju några timmar eftersom det var 19 bidrag att lyssna på och sedan skulle det röstas och reprisas. Ni kan se mig i chattsoffan på bilden här ovan.

Jag har sagt det förut men vi på DN har ett gäng fantastiska chattare som aldrig skriver några dumheter och som alltid är roliga att ha att göra med.

 443 total views