Dagsarkiv: 22 maj 2018

Bokjobb och sista dagen på passet


Startade denna dag som så många andra den senaste tiden med att gå raka vägen till datorn. Men först hade jag väckts av ett samtal från en man som ville skänka en låda ufoböcker till mig och AFU. Lite äldre böcker och i mycket bra skick är allt jag vet. Får ta mig till Vallentuna vid tillfälle för att hämta dem.

Annars blev det några timmars bokjobb och nu har jag gått igenom 22 av 28 kapitel och kommit upp i 708.360 tecken. Jobbade ”ända in i kaklet” och fick skynda på med maten, som blev stekt falukorv med stuvade makaroner, och en snabbdusch inna det bar ut i det jättefina vädret.

Ringde och pratade med Bevan på vägen till Vällingby. Alltid trevligt! Det var också roligt att han kände sig lite bättre och nu kan gå ut och handla själv igen.

Fick också själv ett samtal från ”Morgonpasset i P3” som kommer till Norrköping på tisdag och då vill träffa någon från AFU. Vilket är kul! Så jag ringde Anders L och frågade om han kunde ställa upp.

En hel del att göra på jobbet, inte minst att efter midnatt snabbskriva en artikel utifrån Filters ”avslöjande” om att den så kallade Skandiamannen skulle vara Olof Palmes mördare. Läste den långa artikeln utan att känna mig övertygad. Lite kul var att en reklam för Skandia hamnade över artikeln när vi lade ut den! Tack Kenneth R för att du uppmärksammade mig på det!

Mat blev det med Björn och återigen på Rosa Drömmar.

När klockan blev 01 gick jag ned till taxin och Johan som väntade på gatan. Mindre än en halvtimma senare var vi hemma men ställde oss en stund på gatan och pratade i den sköna natten. För även om det inte var varmt så kändes det härligt somrigt med en ljusnande horisont som sällskap i nordost.

Sedan gick jag in och läste igenom kapitel 22 som handlar om sjöodjur, putsade och utökade på så vis texten med 755 tecken. Så vid 02.45 var 23 av 28 kapitel kollade och sammanlagt 709.115 tecken skrivna.

I dag var det sista dagen på passet. Nu väntar två dagars intensivt bokjobbande.

Utsikt från bron till Lilla Essingen när vi var på väg tillbaka från maten.

 484 total views