Dagsarkiv: 28 juni 2018

Riktigt varmt igen

Ännu en dag med fantastiskt väder och dessutom riktigt varmt – som jag tyvärr inte hade tid att ta vara på. Hamnade vid datorn för att föra in alla korrekturändringar som Stefan upptäckt och därmed se till att UFOAktuellt nummer 2 snart är så felfri den kan bli.

Tyvärr kommer UFO-Aktuellt inte att komma ut ännu på några veckor eftersom vi gör tidningen tillsammans med våra norska vänner och de just nu inte hinner göra klart sin del förrän en bra bit in i juli.

Men så kan det bli när vi alla jobbar ideellt och måste söta ordinarie arbeten också.

Pratade en lång stund med Bertil som ringde. Bertil är en av de få som fortfarande älskar att ge sig ut på fältet för att möta ett ufovittne öga mot öga. Precis som jag själv älskar att göra. Nu diskuterade vi hur vi bäst ska kunna ta tillvara på hans arbete vilket innebär att göra det enklare att ta del av det han gör för oss som inte är med under hans expeditioner.

Att vi inte är ute på fältet lika ofta som under till exempel 70-talet är ett problem som jag ser det. Här måste vi bli betydligt bättre.

Pratade med Anders på AFU också plus ett antal andra UFO-Sverigemedlemmar.

Tvättomhändertagande ingick också i mina uppgifter hemma.

I dag var det ingen VM-match som väckte särskilt mycket engagemang men jag lät i alla fall teven stå på. Istället var det en skjutning på en tidning i USA som tog mycket kraft. En galning med gevär gick in och sköt ihjäl minst fem på Capital Gazette i Annapolis.

Mat på Rosa Drömmar med Björn. Kyckling med ris, halvkul.

Men nu är skiftet slut. Jag har rätt mycket på agendan under ledigheten.

 494 total views