Dagsarkiv: 29 juni 2018

Radioprat med Erica Lukes


I dag spelade jag in en två timmar lång poddintervjua med den amerikanska radioprataren och ufologen Erica Lukes från Utah. Erica gör programmet ”UFO Classified” som ni ser här ovan (och längre ned ser ni mig i en paus) och vi bandade det hela live mellan 21 och 23 i kväll.

Vi pratade AFU, ufovittnen, spökraketerna och om hur jag och UFO-Sverige ser på ufofrågan, hur AFU fungerar och vad vi vill med verksamheten, spännande ufofall som jag har undersökt och mycket annat.

Erica är superseriös och ställde bara bra frågor. Kunnig och påläst och en trevlig radiovärd att tillbringa några timmar med. Att han nämnde ufologer som Barry Greenwood, Jan Aldrich och Fran Ridge, som hon kallade sina mentorer, visar precis hur bra hon är. Ni kan höra hela sändningen här. Sändningen börjar klockan 01.00.

Dagen i övrigt så? Jo, jag spelade badminton med Stefan och förlorade med 6–15, 12–15 och 12–15 men det var kul ändå! Sedan tog jag och Anneli en dubbeltur till soptippen och tömde garaget på en massa återvinningsbart som blivit liggande där.

Har också försökt att göra ordning på lite digitalt material som blivit liggande på stickor och så skrev jag ett par brev.

Ägnade en stund åt att skriva klart min artikel om Barney och Betty Hill-fallet som kommer att bli det första avsnittet när Ufopodden drar igång inom några dagar. Så nu är artikeln och bilderna i princip klara. Skickar dem till Tobias Lindgren som lägger ut det som en artikel på ufo.se samma dag som programmet går. Jag tror att våra artiklar kommer att bli bra läsning för dem som lyssnar på podden.

Anneli och jag lagade kvällsmat tillsammans och det blev en god potatissallad med fläskytterfilé som vi sedan åt tillsammans med Markus.

Kom i säng framåt 01. Precis då radioinslaget började.

Undertecknad med Skypelurarna på sig.

 507 total views