månadsarkiv: juli 2018

Tvätt- och fixardag – och en del ufo


Över 30 hela dagen och katten vet hur varmt det blev till sist. Men det räcker till gott och väl för att kallas sommar. Jag var uppe strax efter 8, då hade Anneli hunnit gå till jobbet och snart kom Markus som skulle ta sig iväg för att spela golf. Niklas låg kvar och sov.

Det här blev en dag med fyra tvättmaskiner som sedan skulle hängas, en del ute och en del inne. Klädnyporna räckte inte ens till. På bilden ovan ser ni hur jag försöker få tag på en strumpa som hamnat i gräset.

Har också ägnat några timmar åt att ladda över och sortera in bilder från Albanienresan. Paddan, mobilen och kameran är nu tömda och allt ligger i sina mappar möjliga att hitta om jag så skulle behöva. Det tar sin tid men är värt det.

Hjälpte Tobias som är UFO-Sveriges webbmaster med en snabbskriven bit om David Icke till uppslagsboken också och har hunnit prata med flera i föreningen under dagen. Dessutom ringde en ung kille, Alex, och ville prata liv i rymden. Alex har messat mig en massa gånger under resan och nu slog han en signal på min mobil.

Alex menade att Nasa hittat bevis för liv i rymden på Mars, men så är det trots allt inte. Visst har man upptäckt något som kan vara organiskt material men det är inte säkert att det är biologiskt. Upptäckten av vatten är nästan mer intressant. Vi pratade i alla fall en god stund och jag vet inte om han riktigt förstod vad jag menade.

Ufologiskt har jag fortsatt sortera Anders Perssons material och dessutom gått igenom och märkt upp en del av hans bilder. Ska ned till AFU när allt är klart. Har också pratat med Anders Berglund och Tony Ekberg denna heta dag.

Fick ett samtal från vännen Sven i Falköping som hade hamnat på Skaraborgs sjukhus i Skövde sedan han drabbats av en del kroppsliga problem. Han lät inte helt pigg. Det har säkert med värmen att göra och när jag besökte Sven för ett par veckor sedan var hans lägenhet lika kokande varm som vårt hus. Det mår ingen bra utav.

Jag är glad att han ringde och hörde av sig. Nu ska jag ringa tillbaka till honom i morgon för att höra hur det går.

Satte mig en stund och fyllde på med ännu ett tjockt häfte som tar upp ufo i faktaformat och det på svenska för min ännu ej publicerade bibliografi över sådana utgivningar. 592 stycken har det hunnit att bli nu.

Framåt kvällen fick jag ett intressant tips om en man som har sett en hårig varelse på två ben korsa vägen. Jag vet ännu inte särskilt mycket mer men händelsen kom upp när mannen besökte en av mina Facebookvänner som just nu läser min senaste ufobok och de kom att tala om underligheter då Curt, som min vän heter, också visade några andra böcker om det okända som jag skrivit. Så nu ska jag ringa mannen i veckan för att få höra mer.

Det finns så mycket berättade upplevelser runt om i Sverige att man skulle önska att man hade mera tid att kartlägga dem.

Var också i kontakt med Carl-Anton som under sin semester lyckats intervjua en kvinna i Norrland som tillsammans med ett par vänner sett ett föremål som de beskriver som enormt. Det hela kan bli en artikel för ett kommande nummer av UFO-Aktuellt.

Bilen har varit på 6.000-milaservice i dag och Markus hämtade ut den för att sedan ta den till sin golf. När han kom hem lagade Anneli och jag hamburgare som hela familjen åt på verandan. Högrevsburgare som blev riktigt goda. När vi sedan satte oss framför ”Morden i Midsomer” åkte Niklas och Markus iväg för att bada.

Värmen i huset är katastrofal och det är knappt att man vågar tända en lampa för att inte öka på den. Niklas följde efter Markus så nu sover båda i den svala källaren. Själv satt jag vid datorn och svarade på mess och annat och i mitt arbetsrum är det ännu varmare än någon annanstans.

I säng vid 00.30 blev det till slut.

Ett bi fullt med pollen jagar nektar i en av våra blommor.

I kväll blev det hamburgare på högrev på verandan.

 430 total views