Dagsarkiv: 16 juli 2018

35 grader och källarjobb


35 grader i skuggen kröp termometern upp till idag så jag höll mig mest i källaren och jobbade på med böckerna. Fick ordning på hyllorna med paranormal litteratur vilket var på tiden, men det var tacjk vare att jag skapade ny plats med hjälp av hyllköpet i går. Nu ligger det väldigt få böcker ovanpå andra böcker och de som ligger där ligger på rätt plats.

Allt blir mycket lättare att hitta och jag kunde samtidigt kosta på mig att fördela lite av det stora ämnet ”parapsykologi” på några underämnen som också underlättar letandet. Men just där finns det mycket mer att göra.

Har också varit en sväng till tippen även i dag. Anneli hängde på innan hon stack ut på rangen för att slå. För under eftermiddagen, denna den hetaste dagen i år, gick hon och några kamrater ut för att spela nio hål. Jösses.

Vi har också fortsatt att tvätta och tvätten torkar på nolltid ute på vindan.

Lite ufojobb har det också blivit då jag skrev ett långt mejl till To the stars… som jag och AFU haft kontakt med under en tid. Exakt vad det innehöll kan jag inte säga riktigt ännu. Jag skrev också klart en artikel om Bispbergsfallet som ska publiceras på ufo.se när Ufopodden kör det fallet i dramatiserad form den 24 juli.

Vid 18-tiden kom Markus hem från Linköping och hjälpte mig att bära upp kassarna som ska till Böckernas hus från källaren.

Strax efter 19 kom Anneli hem och då var det bara att packa bilen och köra till Mariestad med Markus som husvakt.

Mat- och tankpaus i Enköping och sedan ankomst till Raili 23.21 för lite prat och en kall dryck vid matbordet. Kul att Raili var uppe den sena timmen till trots.

När de andra lagt sig satt jag uppe och svarade på mejl. Dessutom ringde en man som ville berätta om en 50 år gammal observation till mig på vägen ner. Men jag får återkoppla till honom på lördag.

Iklädd semestertofflor tillsammans med en del av de kassar som ska ned till Böckernas hus i dag.

 377 total views,  1 views today