månadsarkiv: september 2018

Packning och sista dagen på passet


Ägnade förmiddagen åt att packa och pricka av listor så att allt ska komma med när vi kör mot Tyskland och sedan England klockan 07 i morgon. Har också skickat iväg några mejl för att se att alla som vi ska möta under resan är på tå och inte har glömt att jag och Anneli kommer. Och det hela ser bra ut.

Dammsög också bilen så att den blev i alla fall lite renare nu när vi ska ha den som vårt andra hem under någon vecka.

Hann inte med så mycket mer förutom att jag läste ut Alfred Ruths ”Fermis filter” på bussen mot jobbet. Och den visade sig hålla bra ändå till sista sidan. Hann faktiskt skriva om den till Bibliotekstjänst innan natten slog till. Skönt att ha den ur systemet. Och spännande att vänta på del två i trilogin.

Lade också sista handen vid det preliminära programmet för fältundersökarkursen och skickade det till Rickard som står för distributionen av det till alla deltagarna och gjorde klart det som var färdigt till nästa UFO-Aktuellt i form av en pdf som jag mejlade till Stefan så att han börja läsa korr under tiden som jag är borta.

Har också skickat en bunt skannat material från Barry G i USA till Anders på AFU.

Mycket kom att handla om Kavanaugh också på jobbet. Två artiklar om den pågående FBI-utredningen och en del annat. Blir lite tomt utan Trump och Kavanaugh nu när jag lämnar Sverige för nio dagar. Medan jag satt vid datorn på DN plockade Markus upp Anneli på Arlanda då hon kom tillbaka från Luleå.

Men det blev också hamburgare från Max via Uber Eats, uberburgare. Åt den tillsammans med Simon och Erik i DN:s kök. Och framåt natten gick vi loss på lite fika också som Erik stod för. Ni kan se gänget här ovan.

Snart blir det sova. Kort natt väntar.

212 total views, no views today