Dagsarkiv: 20 september 2018

Middag med Staffan


I dag fick jag nöjet att äta min middag med Staffan Kihlström i en paus från jobbet på DN. För min del blev det en 20-bitars sushi på Lilla Asien, Staffan körde en klassiskt fräsande platta med grönsaker och räkor.

Vi hann prata bort 45 minuter om ditt och datt, inte minst om två goda vänner på DN som nyligen gått bort, Boris och Peter. Båda vaktmästare som vi fått mycket hjälp av genom åren och som alltid varit positiva och trevliga.

Annars inledde jag dagen med en badmintonmatch med Stefan. Och i dag gick det bättre än senast. Men inte bra nog. Jag vann första med 15–11 och det mesta såg bra ut i andra men på något sätt släppte jag in Stefan i setet igen och så var det förlorat med 12–15. Utförsbacken fortsatte sedan i tredje som slutade 7–15. Nå, jag får vara nöjd med en timmes nyttig motion.

Hemma blev det kebabrulle åt mig och pizza till Markus som jag plockat upp på Skälby pizzeria. Ett avsnitt ”Simpson’s” rullade medan vi åt. Vi gjorde också en insats med att plocka ned och hänga upp tvätt innan jag tog bussen till jobbet.

En lugn jobbkväll med lagom mycket som gjorde att timmarna gick fort. Vi hann som vanligt med en kort sittning framåt 23-snåret för att ta en sistadagenpåpassetfika. Adam hade köpt chips, dipp och ostbågar plus en cola. Inte illa.

När jag kom hem tog jag ner tvätten och sedan satte jag mig och läste ut Ebbe Schöns senaste bok ”Gårdstomten på Ryk” (Carlssons). Klockan 03 var jag klar och i morgon ska jag träffa Ebbe.

189 total views, no views today