Dagsarkiv: 23 november 2018

Skrivande hemma och på jobbet

Arbetet med nästa nummer av UFO-Aktuellt är i gång, alltså nummer 4 som ska ut före jul. Trean är ju äntligen i Sverige efter att ha tryckts i Tallinn i veckan. Nu packas den i helgen och postas till läsarna på måndag.

För min del innebar morgonen att jag skrev en recension på en bok som ska med i nästa tidning men också att jag hjälpte en läsare på land som inte hade fått sin tidning. Oklart varför. Det kan vara så att han inte betalat in för ett nytt år.

Oavsett vilket postade jag den uteblivna tidningen till honom och lovade att han skulle få även nästa. Det är viktigt att vårda våra prenumeranter.

Och under fredagen fick vi 16 nya sådana efter det att Tobias, som sköter ufo.se, fixat ett Black Friday-erbjudande som jag skickade ut på Facebook. Ett mycket bra tillskott.

Passade på att ringa och gratulera Kaj Hahne som fyller år i dag. Kaj har varit med i UFO-Sverige i rätt många år, bland annat som styrelseledamot, men har lite svårt att gå numera. Kaj blev glad att höra av mig och jag blev glad att han hade folk hemma som grattade honom.

På vägen in till jobbet läste jag ut Niklas Lindhs ”Sånt som inte kan berättas” som jag snart ska skriva en recension om. Tänker samla några av boktyckerierna i en blogg inför julen.

I dag fick jag för första gången användning för min nya NAS-enhet när jag skulle svara på en diskussionen på mejlen som hade med Whitley Strieber att göra och de varelser som han säger sig ha sett. Då kunde jag plocka reda på den teckning som Strieber gjorde åt mig när vi sågs i Stockholm 1988 och skicka ut den till gruppen. Gick på två minuter!

En hel del att skriva om under kvällen, flera intervjuer och artiklar åt både papper och nät. Fick i alla fall sällskap med Björn till Lilla Asien för lite god mat och en stunds prat.

Framåt natten blev det en macka som Simon bjöd på innan det var dags att ta sig hem.

 317 total views,  1 views today