Dagsarkiv: 21 december 2018

Tack till Simon


I dag tackade vi av Simon Löfroth som snart gör sin sista dag som nyhetschef på natten här på DN.se. Simon går till SVT och det är bara att gratulera dem som får en riktigt bra chef och en väldigt trevlig arbetskamrat.

Vi var många som ville hylla Simon, Peter Wolodarski, Caspar Opitz och så Anna Kallenberg som höll ett fint tal. Själv hade jag gjort ett löp som ni kan se här nedan.

Nu återstår tre dagar med honom som chef, sedan försvinner han från DN.

Själv startade jag dagen med att bli upphämtad av Stefan för tt sela badminton i Komethallen. Det börjar bli ont om dagar att spela på nu innan året är slut. Vi var rätt ensamma faktiskt, vilket var skönt, och jag kan inte påstå att det var någon av de bättre matcherna vi genomfört.

På något sätt lyckades jag vinna med 2–1 efter 15–6, 12–15 och 16–14.

Under kvällen blev jag intervjuad av en elev vid Erik Dahlbergsgymnasiet i Jönköping som ska skriva en uppsats om konspirationsteorier. En bra intervju av en informerad ung man som ställde relevanta frågor. Resultatet ska publiceras i februari.

Det var mycket Trump i fokus på jobbet under dagen eftersom vi alla gick och väntade på omröstningen om hans murpengar i senaten. Men ju längre kvällen gick desto mindre säkert blev det att man skulle rösta över huvud taget.

Jag och Björn smet iväg till Rosa Drömmar för att äta var sin spaghetti carbonara vilket var ett bra beslut.

Inte mycket ufojobb i dag. Bara lite svarande på Facebook. Trevligt folk där under hela dagen.

Mer kommer.

Löpet jag gjorde åt Simon. Då ska man tänka på att SVT:s gamla logga, som ligger sist i rubriken, kan utläsas ”sist”, något SVT fick många hån för när man införde den. Pch Uber, det är något Simon använder ofta när han beställer mat.

206 total views, no views today