Dagsarkiv: 23 december 2018

Sista dagen före jul


Så var det sista dagen med Simon vilket jag, Erik och Björn uppmärksammade med att fixa chipsfika med dipp. Helt i Simons smak. Jag fixade skumpa och dipp och Erik chips – och dipp! Det blev en liten doublos så där satt vi med massor av dipp som lär räcka under veckan.

Innan jobbet började åt vi lunch, en Janssons som Anneli fixat, och så åkte Markus till stationen och plockade upp Raili medan jag och Niklas tog bussen till jobbet. Fast åt vart sitt håll. Ute liknar det faktiskt jul med snö på marken och sju minus i luften. Och framåt kvällen kom det också ett gäng flingor.

På jobbet blev det mycket Trump och Syrien, fyra artiklar bara om den saken. Och så fortsättning på tsunamin i Indonesien. Nu var dödssiffran uppe i 222 mot de 20 som nämndes i går när jag gick hem.

Det blev alltså rätt mycket skrivet och tyvärr fick jag gå ensam till La Barca för att äta eftersom det inte gick att få ihop schemat bland oss som jobbade. Inte många själar där i kväll men det var lugnt och fint och min entrecôte smakade utmärkt.

När vi så hade fikat klart med Simon och jag levererat ännu en topp som en sista insats för honom denna sista dag tillsammans satt jag kvar och pratade med Simon fram till 01.30. Sedan var det dags att önska honom lycka till på SVT:s webb och säga hej.

Hemma väntade Niklas och Markus som båda var vakna. Vi tog ned tvätten och så plockade jag undan lite disk. Det vanliga varvet så där mitt i natten. Strax efter 02 var det i alla fall dags att hoppa i säng. I morgon är det julafton!

Simon låter sig väl smaka.

193 total views, no views today