Dagsarkiv: 30 december 2018

Utomjordingarna sänder reklam på CNN – okej?


Ingen kan komma och säga att jag inte tar också rätt konstiga uppgifter på allvar. För vem skulle ha skjutit upp sin kvällsmat och dessutom kortat ned rasten för att kolla in CNN och Fox News klockan 19.55 och 20.40?

Karl Egon som är en av många självutnämnda kontaktpersoner runt om i världen påstår sig stå i kontakt med utomjordingar ”från Andromeda”. Alltså galaxen M31 i stjärnbilden Andromeda. För en tid sedan köpte Karl Egon ett teleskop för att kunna titta på M31 och jag hjälpte honom med en stjärnkarta som pekade ut var han skulle rikta kikaren.

Hur det gick med den saken vet jag inte. Men i dag hörde Karl Egon av sig med ett meddelande via Messenger där han skrev: ”titta på reklamen strax före 8 i kväll cnn eller fx news andromeda galaxen.”

Efter några frågor fick jag svaret att det var utomjordingarna från Andromeda som på något sätt skulle sända reklam där Sverige skulle nämnas på såväl CNN som Fox News klockan 19.55. Lite vid sidan av berättade Karl Egon att samma utomjordingar också hade neutraliserat samtliga Nordkoreas kärnvapen i dag.

Inte illa. Den som lyckas med något sådant kan knappast ha några större problem med att få in en reklamsnutt på CNN. Så jag stannade kvar och tittade. Båda kanalerna på samtidigt. Men inget kom.

Inte särskilt förvånad gick jag till La Barca och åt en köttbit där jag fick ett nytt meddelande från Karl Egon som nu varit i förnyad kontakt med sina vänner i skyn. Det kom i form av ett slags rättelse: ”Ledsen de förstod fel skickade andliga pengar 8 miljoner dollar.”

Tyvärr blev jag inte särskilt klokare av detta men strax därpå kom nästa besked från en galax ”far, far away”. Ny reklamsnutt planerad till 20.40. Så jag åt upp och gick tillbaka till datorn. Tittade. Inget.

När jag frågade varför det inte kom något nu heller fick jag svaret att ”Vi diskuterar med CNN”.

Allt detta kan ju verka lite löjligt, kanske till och med som lite lyteskomik. Men Karl Egon är en utåtriktad och offentlig person med många följare på Facebook och med inlägg på flera andras konton. Jag har känt honom sedan rätt många år nu och en gång i tiden brevväxlade vi. Det var innan nätet blev stort och man var så illa tvungen att sätta papper i ”maskinen”.

Själv är jag alltså långt ifrån övertygad om att hans kontakter äger rum i verkliga livet. Men jag kommer att fortsätta lyssna och kolla det han påstår. Det är så vi i UFO-Sverige jobbar.

Innan jag hamnade i denna knepiga konversation var det lunch med familjen plus Kaspar och Linus som bott över hos oss i natt. Ni kan se kusinerna, Niklas och Markus och Raili på bilden ovan.

Har fortsatt läsa i James Comey bok och är nu framme på sidan 106 efter att ha avslutad dagen med en sittning i bästa läsfåtöljen hemma. Boken ger en intressant inblick i hur det kan vara att arbeta med/mot politiker allra högst upp på karriärstegen, alltså i Vita huset. Och hur svårt det kan vara när man försöker få dessa personer att förstå att det de gör inte följer lagens bokstav.

Comey själv framställer sig som en rättskaffens person som bara vill att det ska bli rätt och jag är böjd att köpa den bilden efter de otaliga exempel han beskriver. Spännande är det och mycket intressant.

Kom i säng före 03 i alla fall.

313 total views, no views today