Dagsarkiv: 01 januari 2019

Seg start på nya året


Det blev en kort natt och en seg start på 2019 eftersom min mage höll mig vaken och störde sömnen. Tillslut gav jag upp och satte mig i läsfåtöljen i storarummet vid 05.30-tiden och började läsa slut på James Comeys bok.

Framåt 08 insåg jag att det aldrig skulle gå att jobba så jag ringde till Susanne på jobbet så att de kunde ringa in någon annan stackare som antagligen hade tänkt att vara ledig.

Resten av dagen har jag i stort sett tillbringat i soffan med ett antal filtar på mig och försökt sova eller titta på teve. Och där låg jag när Raili, Kaspar och Linus sa hej då för att få skjuts in till stan. Därmed var det slut på Railis långa jul- och nyårsbesök. Det har varit riktigt kul att ha henne här.

Jag har alltså inte kunnat göra många knop i dag. Och första maten blev ett litet paket med nudlar vid 14-tiden. Markus gjorde mig sällskap i soffan medan jag slötittade på ”Ivanhoe” som i långa stycken är en rätt bedrövlig film men som passade mig bra i dag.

Det skulle bli ännu mera teve innan dagen tog slut och bland annat kunde jag och Anneli äntligen titta klart på den engelska serien ”A very English scandal” och när den var slut låg jag kvar och tittade på dokumentären ”1969” på SVT Play som var riktigt bra.

När Niklas kom hem hade han en del klappar från Thomas och Kristina som låg och väntade så det blev lilla julafton vid 00.30-tiden. Stekpannor och kastruller till nya bostaden var fina saker för honom att få.

Eftersom jag var lite osäker på om jag skulle kunna sova satte jag på ”Independence Day” som nattfilm.

I säng efter 02.

293 total views, 1 views today