Dagsarkiv: 12 januari 2019

Styrelsemöte på Lilton


I dag har vi hållit vårt traditionsenliga styrelsemöte på hotell Lilton i Ängelholm, något som är en trevlig aktivitet som troligt nog får i princip hela styrelsen att ställa upp.

Och som vanligt blev det långt. Vi startade klockan efter frukost och slutade först klockan 17 med avbrott för lunch och fika. Ett typiskt UFO-Sverigemöte.

Lunchen köpte vi på torget, jag, Tora, Torsten, Peo och några till. I mitt fall en hel special med två Wienerkorvar med mos och gurkmajonnäs som jag tog till hotellet och åt.

Vi pratade som sig bör om akuta och långsiktiga frågor. Bland annat om nästa riksstämma som blir i Uppsala till våren den 27 april. Platsen är ännu inte bestämd men vi kommer att titta på skolor och nationer.

Vi planerade också för ett möte med medlemmar någonstans i Götaland i augusti, platsen ännu ej bestämd. Det blir första gången vi gör en sådan aktivitet.

Under mötet dök Göran Lengqvist upp med en låda böcker efter sin mamma, böcker som nu ska till AFU. Göran var den som avslöjade att den så kallade Orsafilmen med mängder av tittanden och delanden på nätet, var en bluff. Något han kommer att berätta om under höstens kurs för fältundersökare.

Klockan 18 var det dags för mat på en kinarestaurang där 18 personer bänkade sig för ett par timmar längs två långbord. Det blev både kinabuffé och sushi plus mongolisk buffé. Och glass med friterad banan till efterrätt. Och äntligen fick jag lite tid att prata med Mikael Karlsson från Lund som det inte är så ofta jag träffar. Och med Anna, som är en av ägarna till Lilton, som jag träffar en gång om året.

När vi väl var klara gick vi tillbaka till hotellet för några timmars ufodiskussion. Mycket intressant. Vi pratade policyfrågor och hur vi ska diskutera ämnet med andra utanför föreningen.

Innan kvällen var slut hade vi också hunnit prata om en del paranormala upplevelser. Framåt midnatt gick många och lade sig och jag anslöt till Anneli som låg på rummet och tittade på en film.

Här håller vi möte. En del av gruppen syns dock inte utan sitter utanför bild.

Sent kvällssnack.

363 total views, no views today