Dagsarkiv: 14 januari 2019

Crowd funding-jobb hela dagen


I dag har jag suttit och jobbat med en crowd funding-satsning för AFU som vi hoppas ska kunna ge oss kontakt med nya intresserade och framför allt nya som vill vara med och sponsra oss. För ska AFU kunna fortsätta att hålla den höga kvalitet som vi vill hålla så måste vi få in mera pengar för att kunna lösa lokalfrågor och för att satsa på hämtning av nya samlingar och skanning av det mest intressanta i dem.

Jag har filat på en text och på olika nivåer när det gäller vad vi vill få in. Och så har jag funderat mycket över vad de som skänker pengar kan få av oss för detta.

Jag har också skrivit mejl till ett femtontal person som jag hoppas ska sätta sitt namn under ett slags upprop som ska få andra att donera pengar. Fem har hittills svarat att de gärna gör det, vilka det är återkommer jag till längre fram.

Detta har alltså tagit den mesta tiden men jag hjälpte också Niklas med skjuts till Arlanda då han flög till London i dag för att i morgon bevaka Brexitdebatten åt TT. Niklas blir borta till och med torsdag och ni kan se honom på bilden här ovan.

Jag har också varit i kontakt med Jan Harzan i Mufon om biljetten till USA för mitt föredrag där i sommar och pratat med Ebbe Schön och Kaj Hahne.

Och så slängde jag och Anneli ut granen och plockade ned alla våra julsaker. Så nu är julen slut på riktigt också hos oss.

Tog en paus och skrev in ytterligare en bok som tar upp ufo eller flygande tefat på ett faktabaserat sätt i min bibliografi över svenska böcker i ämnet. Så nu har jag 604 titlar där. Den senaste hittade jag i hyllan över rymdfart som jag just nu håller på att fixa ordning i.

Framåt midnatt dök det upp en rapport med två tunga filmklipp på UFO-Sveriges Facebooksida. Jag och Johan tittade på dem och kunde konstatera att han får kolla flygtrafiken i området. Det som syns är först en och sedan en till lysande punkt som rör sig utan dramatik rör sig över himlen innan de båda skyms av hustak.

338 total views, no views today