Dagsarkiv: 16 januari 2019

Intervjuer och observationer


Hade egentligen tänkt att skriva en artikel i dag men så blev det inte. För hyfsat tidigt ringde en man från en ort utanför Hammarstrand och ville berätta om en observation han gjort i höstas. Han hade hört om oss på lokalradion som tydligen haft ett programinslag om vårt TT-utskick i går.

Sedan pratade jag en stund med NSD/Kuriren om rapporten som kom in i går från en ort öster om Murjek. Och efter en bra insats av Johan på rapportcentralen kunde ljusskenet med stor sannolikhet identifieras som månen som just då stod alldeles vid horisonten och lyste upp de moln som täckte himlen. Det stämde mycket bra på hur vittnet, som jag talade med i går, beskrev händelsen.

Eftersom tiden rann iväg jobbade jag vidare med crowd funding-satsningen istället. Fick några nya personer på listan men också några som av olika skäl inte ville ställa upp.

På jobbet hade jag möte med tevegänget om vår nya mysteriesatsning – där jag och Emma ska sätta oss och skriva manus i nästa vecka – och med Kultur om Mellot, som ju också står för dörren.

Mufon hörde av sig och nu är min och Annelis biljett till Los Angeles i sommar beställd. Ska ju dit i sommar och prata på deras 50-årskonferens, vilket är en ära. De vill att jag ska prata om AFU och det ligger ju mig varmt om hjärtat!

Framåt kvällen mejlade en reporter från Kristianstadsbladet och ville ha tag på mig så jag ringde upp när jag lajvat klart Theresa May (något som Niklas skötte för TT från London). Reportern skulle skriva en förhandsartikel inför mitt föredrag i Kristianstad på tisdag och sa att hon även kommer att dyka upp där under dagen så att vi kan prata mer för ännu en artikel.

Mat blev det också, tillsammans med Staffan Kihlström som anslöt på La Barca där vi åt pljeskavica och pratade lite skvaller och annat som hänt sedan vi sågs senast. Bild här ovan.

Sist i kväll var jag vara med och pratade ufo i Vaken i P3/P4. Något som var en effekt av vårt TT-utskick. Mycket bra resultat av det utskicket som vanligt.

Intervjun blev bra, åtta minuter ungefär.

I taxin på vägen hem, och hemma i köket, lyssnade jag vidare på programmet och de många lyssnare som ringde in och berättade om sina observationer. Det var väldigt många som ringde och bara en handfull kom fram vilket åter visar det stora intresset för ufo och att det finns massor av rapporter som UFO-Sverige aldrig hört talas om.

375 total views, no views today