Dagsarkiv: 10 maj 2019

Markus 25!


Klockan 08 i dag sjöng jag och Anneli för Markus och sedan fick han sina presenter och en smörgås på sängen. För i dag fyller vår Markus 25 år och det är ju en milstolpe i livet. Ett riktigt stort grattis till en riktigt fin kille som vi älskar väldigt mycket!

Nu blev sängfirandet kortvarigt för stackarn som skulle köra Anneli till Danderyd för ny koll av hennes hälsena. Själv försökte jag somna om men gav upp och kollade istället igenom lite av den teknik jag ska ha med till Tel Aviv nästa vecka. Passade också på att fortsätta tömma mobilen på bilder så att den ska ha plats för sådant jag behöver ta under Eurovision då jag givetvis också har med den stora kameran.

Ringde också och gjorde en intervju med en svensk låtskrivare som är en av dem som kommer att åka ner till Israel i veckan. Trevlig kille vars låt har stor chans att vinna.

Sedan blev det badminton, som inte gick så bra, stryk med 11-15, 12-15 och 11-15. Och dessutom glömde jag racketen på Komethallen och fick ringa dit och be en av de anställda där att plocka undan dem åt mig. På vägen hem hämtade jag kebabrullar till mig och Markus och sedan skålade vi för honom i alkoholfri skumpa.

Men det är ju ännu en som fyller år i dag så jag ringde Raili och grattade och efter att vi pratat klart räckte jag över luren till Markus så fick de båda gratta varandra också.

När jag så skulle till jobbet fick jag skjuts av Markus till Vällingby eftersom han skulle ditåt för att handla och tanka.

Jobbdagen blev en lagom transportsträcka med flera intressanta utrikesnyheter att bevaka men också tid att göra ännu en Eurovisionsintervju samt boka in en till i morgon. Pratade också med TT:s fotograf på plats i Tel Aviv och bokade in honom på några jobb som jag behöver hjälp med. Fler och fler pusselbitar börjar falla på plats och framåt sena kvällen skrev jag ihop ett arbetsschema för min vecka i Israel.

Tyvärr missar jag en utflykt till Döda havet som äger rum på måndag – då sitter jag på flyget fortfarande. Har också haft en del kontakt med den svenska delegationen för att få loss lite extra intervjutid.

Mat blev det i min ensamhet då jag, i solsken, gick över bron till Rosa Drömmar och åt en Drömburgare.

Väl hemma vid 01.30 tog jag hand om lite epost och annat som inte hunnits med under dagen.

 370 total views