Dagsarkiv: 11 maj 2019

Eurovisionsförberedelser

Vanlig jobbdag men också en dubbel jobbdag då jag parallellt med den vanliga bevakningen fortsätter att förbereda Eurovisionbevakningen med intervjuer och bokningar inför intervjuer för den kommande veckan.

Skrev bland annat ut en intervju med en av de mest kända svenskarna som arbetar med Eurovision i Tel Aviv, Christer Björkman, som jag ska publicera under veckan. Texten är rätt rå ännu så länge så den behöver lite omsorg.

Har också pratat med ytterligare två svenskar på plats i Tel Aviv och sett till så att jag kan intervjua Charlotte Perrelli och Edward af Sillén när jag kommer ner.

Körde Anneli till en salong i Barkarby staden i förmiddags och sedan iväg till Jakobsberg för att hämta mina nya glasögon som jag inte har vant mig vid ännu. Särskilt inte dem för nära håll. Jobbigt.

Har jobbat på som vanligt med en massa in- och utrikesnyheter under kvällen men eftersom inget stort har inträffat så hann jag även skriva ut en del annat som jag behöver ha med till Israel. Man är ju alltid lite orolig för att glömma saker när det bär av på en lite längre utflykt så i morgon blir det till att packa noga.

Hann också kika lite på det sista kapitlet i min AFU-bok, det som Bob Rickard hade mest synpunkter på och ville ha in lite fler meningar om vad vi på AFU kan försöka få pengar till. Petade ihop det hela och skickade till Anders Liljegren som återkom med snabb feedback.

Gick över bron med Björn, utrustade med paraplyn (som vi lånat på redaktionen) eftersom det regnade. Men regnet slutade nästan direkt och sedan kom faktiskt solen. När vi gick tillbaka efter en närande sittning på Rosa var det riktigt fint väder faktiskt. Då hade jag ätit en fin schnitzel med stekt potatis.

Fick ett trevligt mejl från kryptozoologen Loren Coleman i dag som sa att han var en stor supporter av AFU. Det gillar vi på arkivet att höra och hoppas på att fler upptäcker hur viktiga vi är. Hans röst är viktig i detta och jag hoppas också att vi kan fortsätta diskutera hur vi kan hjälpa varandra i framtiden. Men det får bli nr jag kommer hem från Tel Aviv.

 304 total views,  1 views today