Dagsarkiv: 06 augusti 2019

Ylva på besök och nya ljudböcker ute


Framåt eftermiddagen kom Ylva på middag och eftersom det är sommar inledde vi med var sin isbitskall gin och tonic, aldrig fel. Solen hade åter kommit tillbaka efter en del småregnande (och ett storregnande på två minuter!) tidigare på eftermiddagen så vi gick ut och satte oss på verandan och pratade.

Ylva, som varit i Skeppsvik för att ha semester men också för att tömma det sista ur henne föräldrars sommarhus innan det säljs hade med sig presenter till oss! Jag fick en bok om Watergate, Anneli en Agneta Pleijel-bok som dessutom var signerad, och Markus en påse godis. Vi blev alla glada!

Tidigare i dag fick jag mina kopior av fem nya ljudböcker som Bonnier Audio gjort på sådant som jag skrivit. De fem heter: Hemligheterna på Bletchley Park, Fyra historiska mysterier, Fyra mordiska sekter, Fyra sekter och fyra hemliga sällskap. Kul att de nu får en ny och bredare publik.

Har ägnat en stund i källaren åt att gå igenom en låda som jag fick med mig från London för drygt ett år sedan. En låda med material från Flying Saucer Review som Eileen Lloyd, tidigare Buckle och känd för boken ”The Scoriton mystery”, sparat och gett till AFU som en sista gåva innan hon gick bort. Eileen var en älskvärd dam som jag och Carl-Anton hann träffa på det hem hon var i väntan på att gå bort.

Jag gjorde en intervju med henne och hon var verkligen glad att vi kom. Bara någon månad efter det att vi träffats så somnade hon in.

Under dagen blev jag intervjuad av Allers Henrik Högström igen, den här gången om Area 51. Ett ämne som har blivit ordentligt aktuellt. Kul att kunna hjälpa till med lite expertkunskap när någon frågar.

Har också suttit och sorterat klart alla bilderna som jag tog i Kalifornien och då även plockat ut ett antal som jag sedan visade för Ylva och Anneli efter mat och efterrätt.

Slog en signal till Lionel Beer som flyger hit från London i morgon. Delvis för att kolla om han ville bli hämtad på Arlanda. Men Lionel, som är en riktig tågentusiast, tackade nej eftersom han ville ta det lokala tåget in till stan och sedan pendeln till Barkarby och sitt hotell. Och där ska vi ses framåt kvällen.

Var också i kontakt med Jason i Oregon som nu har plockat ihop två pallar med material till AFU och som han planerar att skicka inom kort. Vi får se vad det kommer att kosta i transport över Atlanten.

Dagen i övrigt: dammsugning och boksortering i källaren.

 359 total views