Dagsarkiv: 19 augusti 2019

Tillbaka på jobbet


Anneli hoppar fortfarande omkring med foten i specialsko och får inte stöda på den utan att avlasta det med kryckor. Och det har hon ju gjort ett tag nu med tanke på att hälsenan slets av den 5 februari på den plats där bilden ovan är tagen. I full fart för att hinna fram till bussen.

Istället hörde hon två smällar och tog sig sedan tillbaka hem. Två operationer och flera mindre ingrepp senare tror vi båda att allt nu är på väg åt rätt håll. I dag var hon inne på såromläggning och tog bussen åt Barkarbyhållet medan jag tog bussen till Vällingby för att börja jobba igen.

Innan dess hade jag kört Anneli till en ryggdoktor i Sundbyberg för en andra behandling eftersom hon ju åkte på ryggskott för någon vecka sedan. Medan Anneli fick sin behandling satt jag i bilen och skrev ett långt brev till en vän i Sundsvall på den bärbara datorn.

Så åkte vi hem och åt lunch och sedan gick vi gemensamt till bussarna som alltså skulle ta oss åt var sitt håll.

Så nu är jag tillbaka på jobbet igen. Vilket känns helt okej. Kom i god tid så jag hann gå runt och störa mina kamrater och jämföra semesterminnen innan det var dags att börja jobba.

Det blev en ganska lugn kväll på jobbet, vilket var bra eftersom jag skulle beta av några tusen mejl också. Pausen blev en vandring till Lilla Asien på egen hand där jag tog in en Hoisinanka. Har saknat den!

Framåt kvällen pratade jag med Sören Andersson i Linköping som hört av sig till min AFU-kollega Håkan Blomqvist och sagt att han hade en del ufotidskrifter att överlämna till AFU. Så jag kom överens md honom att ses och prata en stund också. Sören har varit ufointresserad sedan 1960 och har säkert mycket att berätta. Jag lyssnar gärna!

Två minnesord som jag varit med om att författa ligger nu ute på DN.se. Ett över Jens Tellefsen och ett över Gunno Gunnvall. Ni kan läsa dem här:

Jens Tellefsen
Gunno Gunnvall

 406 total views