Dagsarkiv: 22 augusti 2019

Möte med Johan Theorin inför Bokmässan


När Markus körde Anneli för några ärenden vid 10-tiden i morse (förmiddags) gick jag upp och satte mig vid datorn för att göra klart det sista inför medlemsmötet i Göteborg på lördag. Packade ett par väskor med saker som ska med dit och pratade med Carl-Anton, Tobias och Anders L och framåt dagen också med Mats och Håkan.

Klockan 13 hade jag ett lunchmöte på Lilla Asien med Johan Theorin som ska bli min samtalspartner under ett av de tre framträdandena som jag gör på Bokmässan i slutet av september. Johan och jag har likartade intressen och det var roligt att åter kunna sitta ned och diskutera dem.

Johan arbetar på ett nytt bokprojekt som vi också diskuterade.

Medan vi pratade åt vi sushibuffé och det skulle visa sig att det inte var sista gången jag åt på Lilla Asien i dag. Framåt kvällen gick jag och Björn dit för att äta biff black and white. Gott det också.

Under dagen har jag korrläst AFU:s årsredovisning ännu en vända och gjort i ordning den till ett pdf-dokument efter kollar av Leif och Håkan B också. Nu kan jag skriva under det när jag kommer till AFU igen på tisdag. Kanske har jag då med mig Johan Theorin som är nyfiken på arkivet – om hans almanacka tillåter.

AFU:s redovisning över 2018 års aktiviteter är en imponerande summering av det vi gör varje år egentligen. AFU drivs av en liten grupp, men en väldigt hängiven sådan, med Anders L på plats i Norrköping som den som bär arkivet på sina axlar varje dag.

Det är också Anders som ekonomiansvarig som skriver årsredovisningen och vi andra som går igenom den och putsar.

När jag släppt AFU-redovisningen kommer mitt fokus att helt ligga på lördagens medlemsmöte i Göteborg. Tyvärr är det många i styrelsen som inte kan komma men vi är där med undertecknad, Anders Berglund, Thomas Michanek, Johan Gustavsson, Martina Myrtorp, Tobias Lindgren, Tony Ekberg, Kenth Cederborg och mannen bakom hela idén att hålla mötet, Carl-Anton Mattsson, vilket är ett bra gäng.

Mer kommer.

 477 total views,  1 views today