Dagsarkiv: 14 oktober 2019

Möte med Storytel och ny tidning


Klockan 12.30 hade jag ett möte på Basar vid Fridhemsplan med Annika Seward Jensen (ovan) från Storytel för att diskutera kommande samarbeten. Jag och Annika träffades första gången på samma plats den 30 november förra året och nu kommer Storytel att släppa flera av mina texter den 23 oktober. Det blir ett andra släpp i januari.

Under 45 minuter pratade vi över var sin panerad torsk med remoulade och små fina potatisar och kom fram till några saker som vi kan gå vidare på. Jag ska inte gå in på vad i det här läget.

Innan jag kom så långt åt jag frukost hemma och jobbade vidare med kursplaneringen. Plockade ned tvätt och startade en ny maskin. Markus kom upp sent men tog sig sedan an att åka och veckohandla vilket var hur bra som helst. Jag passade också på att ringa Niklas som sjöng konsert i går och han var nöjd med sin insats.

Jag kom till jobbet en timma för tidigt så jag hade tid att gå runt och prata med några arbetskamrater och uppdatera mig på vad som hänt de två senaste veckorna. Lite drygt två veckor till och med eftersom jag inte varit på DN sedan den 26 september med Bokmässan och Englandsresan där emellan.

Efter en stund ringde en man från Edsbyntrakten och berättade att han läste UFO-Aktuellt på 70-talet (då hette tidningen UFO-Information) men att han sedan tappat intresset. Men nu hade han sett ett rödlysande föremål som rörde sig konstigt på himlen under fem minuter. Tyvärr kom han inte ihåg vilken dag det hade inträffat men det var i början av förra veckan. Observationen är inte särskilt märklig men utan datum blir den ännu mindre intressant.

Under dagen kom UFO-Sveriges rapportcentralen också fram till vad som syntes på de filmer som togs norr om Väddö den 12 oktober. Ni kunde se filmerna i min blogg i förrgår. Nu visade det sig att det var vad vi misstänkte, en militär övning på Väddö där lysraketer användes. Även observatören fick det beskedet när han visade filmerna för en militär som han känner.

Det blev mycket Syrien och mycket Trump denna första dag men också en del sport även om det kom att handla om rasism på läktarna i Sofia när England mötte Bulgarien i EM-kvalet.

Mat blev det tillsammans med Anders S som följde med till La Barca för att äta var sin entrecôte. Gott och trevligt.

Rätt mycket att göra även resten av kvällen. Dessutom en hel del uppdateringar av artiklar som har puttrat på under hela dagen.

Sedan köpte jag en ny tidning där jag själv var intervjuad. Den heter Mystik & oförklarade händelser och ges ut av Allers som har återanvänt en intervju med mig från i somras. Jag är omnämnd på omslaget men felstavad. Man kan inte få allt. Tidskriften är ett hopkok som nog gör mer mystik än kunskap i många fall.

När jag väl kom hem med taxin i natt strulade chaufförens kvittorulle till sig så att jag blev sittande där i en kvart innan jag fick mitt kvitto. Så när jag väl hängt tvätt och fixat en massa annat, som att skicka några mejl till Annika från Storytel som jag lovat henne, hade klockan blivit 02.30.

Nya Mystik med en felstavad Clas.

 337 total views,  3 views today