Dagsarkiv: 17 oktober 2019

Fortsatt jobb inför kursen


Så fort jag kom ur sängen i morse fortsatte jag arbeta med att förbereda helgens kurs på Gryts varv där 60 personer kommer att samlas för att lära sig hur man undersöker en uforapport. Bland annat plockade jag in alla papper som deltagarna ska ha i mappar vilket tog fyrtio minuter.

Jag finputsade också på några av mina föredrag och pratade med Tobias Lindgren så att han skulle se till att böcker, roll-ups och en del annat kommer med ner från AFU. Tobias har också gjort ett par illustrationer som jag behöver i två av mina presentationer och han har verkligen ägnat sin semester nästan helt åt UFO-Sverigearbete så här långt.

I dag sändes så ”Människor och tro” med start 14.03 med mig och Erik Östling i studion och med Antonio de la Cruz som programledare. Ni kan lyssna på avsnittet här. Och ni kan se en bild från SR:s webbplats här ovan.

På vägen till jobbet ringde jag Stefan i Mariestad och pratade om våra jobb och lite annat. Stefan var ju den som tog nästan alla bilderna till min nya bok.

Väl på jobbet hade jag ansvaret för Syrienbevakningen också i dag medan Mia körde Brexit. För mig innebar det ytterligare ett gäng artiklar där Donald Trump hade huvudrollen.

Åt i min ensamhet på Lilla Asien men i dag var det lite fler andra gäster där. Bland annat en rysk grupp, sannolikt från ambassaden som ligger en bit bort.

Efter 01 bar det hem för att jobba in några nya bilder i ett av mina presentationer till kursen. En trevlig resa med en av mina vanliga chaufförer. I morgon åker jag till Gryts varv!

 338 total views