Dagsarkiv: 25 oktober 2019

Grattisringningar och frimärksköp


Eftersom jag har försummat att ringa flera av mina kamrater i Norrbotten som alla har fyllt år den senaste veckan så gjorde jag slag i saken i dag. Jag brukar inte slarva med detta men oktober har varit en månad där tiden inte alltid räckt till som jag hade tänkt.

Så jag ringde Ola, Bengt och Kicki som alla redan fyllt och Janne som faktiskt fyller i dag – 60 till råga på allt. Roligt att hålla kontakten med dem trots att det var länge sedan nu som jag jobbade på Norrbottens-Kuriren.

Var uppe i hyfsad tid och finputsade föredraget som jag ska hålla på Hälsomässan i Solna i morgon. Nu tror jag det ska hålla sig inom de 50 minuter vi har på oss. Jag fokuserar på nya boken och lite bra ufofall.

Tog en tidigare buss in mot stan i dag eftersom skulle besöka Postmuseum på Lilla Nygatan 6 i Gamla stan. Ringde ju dit för några dagar sedan och kollade om de hade kvar av det förstadagsbrev som gavs ut i samband med 50-årsjubileet för månlandningen i somras. En kamrat i Spanien, också han ufolog, samlar på rymdfrimärken, liksom jag, och var ute efter denna utgåva.

Så jag tog tunnelbanan dit och köpte den åt honom. Ni kan se den här ovan.

Väl på jobbet hade jag ett möte med vår säkerhetschef Crister innan det var dags att sätta mig vid datorn.

Under kvällen fick jag ett mejl från ännu en person som kunde erbjuda AFU en lokal i Norrköping. Den lokalen ligger i ett mer intressant område än den vi erbjöds i går men vi måste absolut titta på båda så snart vi har tid.

Eftersom Björn kom tillbaka i dag fick jag sällskap till kvällens mat som blev Lilla Asien där det var fullt med folk. Lönefredag. Vi fick ta det bord som är reserverat för ägarna eftersom det var så många där. Helt okej eftersom det låg lite avskilt och utanför de mest omfattande bullerzonerna.

Framåt natten fick jag en inbjudan från Martin Willis om att åter vara med i hans podd. Ska bli kul. Vi får se när det blir.

Hemresan blev med en gammal taxikompis som hade den goda smaken att avsluta resan med följande:

– Och så ska du väl ha ett bidrag till ditt ufoarkiv också, och så fick jag en tjuga, precis som vanligt.

 271 total views