Dagsarkiv: 28 oktober 2019

Kalenderjobb och badminton


I dag var det åter dags för en stunds badminton med Stefan och det var skönt att få rusa runt lite efter fem dagars jobb. Rusandet resulterade i en spännande match där jag tog hem första set med 16-14 efter underläge och sedan också andra med 15-11 vilket gjorde att sista set inte var särskilt viktigt. Men vi tar alla set på allvar – även om det kanske inte verkade så för min del när jag knappt tog en poäng de första tio minuterna. Med ett hotande stort nederlag vid horisonten skärpte jag till spelet och föll till slut bara med 10-15 efter några fenomenala räddningar som jag knappt visste om själv.

Innan jag tog mig till Komethallen blev det en tur till tippen med banankartongerna som Björn Borgs vhs-band legat i. Allt är ju numera omplockat till papperskassar vilket underlättar framtida transporter när allt ska ned till AFU.

På tal om AFU har det fortsatt att komma in erbjudanden om lokaler. Kanske inte så konstigt efter det att AFU förekommit i fem teveinslag under veckan som gick och dessutom i ”Landet runt” nu i söndags, ett inslag ni kan se här. Nio minuter in i programmet dyker Anders Liljegren upp även om redaktören en här gången lyckats vimsa till hans tillhörighet med ”UFO-Sverige” och inte ”AFU”. Ni kan se en skärmdump ur programmet här ovan.

I vilket fall har vi alltså fått flera mycket intressanta erbjudanden om nya lokaler och några av dem är så pass bra att vi kommer att titta på dem någon gång i mitten av november.

När jag kom tillbaka från badmintonen hade jag med mat från Skälby pizzeria och så tittade jag, Anneli och Markus på ett avsnitt ”Simpson’s” medan den avåts. Anneli är hemma i dag och har semester.

Resten av dagen har jag ägnat mig åt att skriva några brev och att börja arbeta på en julkalender om ufo och det okända som Västergötlands museum frågat om jag kan göra. När kvällen började ta slut hade jag skrivit 19 texter så det är inte många kvar innan jag är i mål.

Tillsammans med Anneli lagade jag lasagne som smakade riktigt bra och sedan blev det ett avsnitt ”Stranger things” som inte håller samma klass som de första två säsongerna. Men ändå kul att se.

Har också fortsatt läsa i min nya Bibliotekstjänstbok; ”Ninth house” av Leigh Bardug som nu får åka med till Gotland när jag och Anneli tar färjan dit i morgon.

 294 total views