Dagsarkiv: 16 november 2019

Tippen och vänner på besök


Medan Markus läste sin bok och Anneli löste Melodikrysset fyllde jag bilen till sista centimetern och körde till tippen för att återvinna det hela. Pratade också med Stefan S som är i London (den tredje av mina kamrater som är där just nu) för att få låna ett trebensstativ så att vi kan testa att fotografera av dokument om så skulle behövas.

Det kan nämligen bli så att jag och Markus tar oss an att plåta av hela spökflygarmaterialet om vi inte får ned priset ordentligt. Det blir tajt att hinna med det men jag tror att vi fixar det om vi jobbar effektivt.

Har också pratat med Peter på Böckernas hus om att jag och Markus kommer ner på tisdag. Då med en bil full av böcker – precis som vanligt med andra ord.

När vi var ute för att handla fick Anneli ”övningsköra”. Det var ett tag sedan hon kunde köra bil senast på grund av sin skadade hälsena. Men allt gick bra och nu vet vi att hon fixar detta på egen hand om hon skulle behöva.

Sedan väntade gäster. Det blev fullt hus här i kväll med ginprovning och middag. Förutom jag och Anneli och Markus kom Gabriella och Per, Vanja och Gunnar och Peter och Eva med Johan och Mia.

Det blev provning av olika sorters gin men lika mycket av en massa sorters tonic och till det korv och ost. Sedan Janssons frestelse som Gunnar och Vanja hade med sig och god efterrätt som Ylva, Per och Gabriella stod för.

Sex timmars glatt prat med det här härliga granngänget som vi gärna umgås med! Och snart är det dags för vår traditionsenliga grötbjudning, men den blir i mitten av december.

Klockan 01 var disken fixad och alla hade nöjt vandrat hem. En riktigt lyckad lördag där jag också hamnade i en låst intervju i TTELA där jag kommenterar några lokala ufofall.

På Ica möttes vi av detta prisvärda budskap under påsarna med juleskum.

Alla samlade kring bordet.

 239 total views,  1 views today