Dagsarkiv: 05 februari 2020

Intensiv nyhetsdag


Det blev en intensiv nyhetsdag med flygolycka i Turkiet, fortsatt sammanrökning av rösterna i Iowa och så riksrättsomröstningen i senaten när det gällde Donald Trump. För säkerhets skull gick Kirk Douglas och dog också precis när vi var på väg att gå hem.

Så även om jag bara skrev fem artiklar under kvällen så var de flesta av dem sådana som jag hela tiden fick se till att uppdatera plus att det skulle bli nya versioner till papperstidningen. Hann också skriva en artikel om Rush Limbaugh som Trump gav medalj i tisdags. Vilket säger mycket om hur Trump ser på människor. Limbaugh tillhör dem som har spridit mest hat och lögner i radio i USA och nu tyckte Trump att detta skulle belönas.

Vaknade tidigt och ägnade tiden åt att skriva en del mejl innan det bar iväg till Komethallen för att få stryk i badminton av Stefan. Nu står det 1-1 i matcher efter 15-10, 1-15 (!) och 10-15 där mellansetet bara inte funkade för mig. I vilket fall var det skönt att vara på banan igen efter flera veckors uppehåll.

Har också börjat planera för en ny grabbträff i Mariestad som jag hoppas vi kan genomföra den 4 april. Pratade med Stefan Svensson med förhoppning om att han skulle ha möjlighet att ta emot oss i sin lokal. Swishade honom 15 euro också för ett litet tefat i metall som han köpte åt mig under en resa i Tyskland nyligen. Tefatet, som ni kan se här ovan utrustat med propeller och allt hittade han i Bremen.

På jobbet har jag också suttit på ett möte i min egenskap av skyddsombud för att diskutera en risk- och konsekvensanalys i samband med en förändrad arbetsrutin. Ett bra möte och det första jag gjorde tillsammans med min nye kompanjon Hans Arbman som tar över som huvudskyddsombud när Thomas Lerner går i pension.

Framåt kvällen fick jag ett trevligt mejl från en norsk man som undrade om vi kunde hjälpa honom med en del uppgifter om svarta trianglar över Sverige i samband med ufovågen i Belgien 1989 till 1990. Vi får se vad vi kan göra. Det roliga var att han inledde sitt mejl med följande mening: ”Jeg er imponert over ditt arbeid innen ufologi og synes du gjør en meget bra figur som frontmann innen både scandinavia og internasjonalt når det kommer til kunnskap på dette feltet.”

Känns ju trevligt att få sådana mejl!

Matpausen tillbringades på Rosa Drömmar tillsammans med Björn och var sin nasi goreng. Storportion och riktigt gott med ett stekt ägg högst upp.

Har också pratat en stund med Tony Ekberg i UFO-Sverige styrelse. Tony arbetar med vår ekonomi och det var roligt att höra att han var långt framme när det gäller att digitalisera allt arbete där. Och så fick vi mess från Markus som nu har börjat sitt skolarbete i Spanien.

När jag till slut kom hem hann klockan bli 02 efter ett par mackor och lite pappersarbete innan det var läge för sängen. 02.30rann det iväg till innan jag släckte.

 108 total views