Dagsarkiv: 07 maj 2020

Intervjuad av Café

Johan Kellman Larsson och undertecknad.

Det var drygt 20 år sedan jag var intervjuad i tidskriften Café senast och då var det ett sju sidor långt reportage med glassiga bilder. Men i dag var det dags igen då journalisten Johan Kellman Larsson kom hem för en fysiskt distanserad intervju i soffan.

Det blev ett inspirerande samtal med många bra frågor om såväl ufofenomenet som hur jag själv tänker kring detta och liv i rymden, plus om AFU och UFO-Sverige givetvis. Vi tillbringade nästan tre timmar pratande och jag visade också runt bland mina samlingar och bibliotek, också det med säkert avstånd mellan oss.

Pratade en stund med Staffan Kihlström som var på väg i bil. Staffan och jag har inte setts på ett bra tag nu och det är bland annat sådant som coronaeländet för med sig. Man får inte träffa sina vänner.

Och så ringde en av polisens förundersökare som jag sökte i går men som då hade gått för dagen. Det händer ju då och då att jag söker folk sent på eftermiddagen eller på kvällen och kanske inte får tag på dem. Då återkommer rätt många nästa dag, och de gör det när jag just har vaknat för att visa att de är på hugget!

Det är givetvis omöjligt för dem att veta att jag jobbat natt. Och den polis som nu ringde hörde av sig en bit in på förmiddagen vilket var bra. Så jag gjorde en intervju och sparade utskriften av inspelningen till dess att jag var på jobbet på riktigt.

På jobbet var det som vanligt corona för hela slanten. Det blev mest livejobb men också en längre intervju med Johan Giesecke, smittskyddsexperten som jag talat med vid ett tidigare tillfällen. Men den artikeln kommer inte att publiceras förrän i morgon förmiddag även om den ligger klar nu.

Matpaus i form av hämtad entrecôte från La Barca. Gott! Åt den fysiskt distanserad från mina kamrater som hade hämtat sin mat på samma ställe en stund tidigare. Det blev faktiskt lite glass också framåt sena kvällen då Mia, som fyllde år i går, bjöd. Bild här nedan.

Men till slut var det slut också för i dag. Hem efter 01 med en taxichaufför som just hade mist sin mamma som var 80 år i covid-19. Och själv hade han också varit sjuk. Nu satt han och jag skilda åt av ett nyuppsatt plexiglas i bilden.

 143 total views,  1 views today