Dagsarkiv: 15 maj 2020

Fint paket från Oregon

Innehållet i Oregonpaketet.

I dag kom FedEx och levererade ett paket med böcker och tidskrifter från Rogue Valley Metaphysical Library i Oregon. En gåva från vännerna Jordan Och Nikki där där AFU bara behövde bekosta transporten – och lite tull visade det sig.

Här fanns bland annat en fantastisk uppsättning Billy Meier-böcker som en gång tillhört Wendelle Stevens och en speciell bok ed titeln ”Billy” som dessutom var signerad från Billy Meier till Stevens. Just den betalade vi lite för eftersom den är värdefull och åtråvärd.

Här fanns också en del annat fint på tyska och en del finländskt (som vi redan hade).

Passade också på att spela badminton med Stefan på förmiddagen och det var en tung dag på banan. Vann första set med 15–12 men sedan var det nedförsbacke med 9–15 och 6–15 då kroppen kändes blytung. Hade dessutom glömt att fylla på vattenflaskan så den fick jag ta tag i efter andra set.

Mitt under matchen ringde en man och ville berätta om hur utomjordingar påverkat honom och andra i hans arbete med energisystem och fraktaler. Jag bad honom återkomma och det gjorde han efter 14 då vi pratade i 45 minuter. Jag vill inte gå in på detaljer då samtalet var privat men mannen var bar och seriös och menade att det fanns kopplingar i hans forskning och kontakter med varelser från någon annanstans.

När jag kom till jobbet blev det mycket coronaskrivande. Jag intervjuade en virologiprofessor i Umeå men skrev också en lång artikel om de nya dokument som publicerats i dag och som berättar om åtta andra observationer av okända föremål som gjorts av amerikanska flottans piloter. Ni kan läsa om alla händelserna här på DN.se.

Fick också en intervjuförfrågan via mejl från Expressen som jag lovat att besvara under lördagen. Den handlar om uso, ett ämne som det inte är ofta jag får frågor om.

Lunchen blev färdigmat men kvällsmaten hämtade jag på La Barca i form av fläsknoisette med stekt potatis.

Under kvällen fick jag också identifiera ännu en Venusobservation, den här gången var den en kvinna i Växjö som skickat en bild på ett ljusstarkt föremål i nordväst. Ingen tvekan om att det var Venus återigen. Mycket populär just nu.

Hem vid 01.20 efter att ha blivit kvar efter jobbet för att skriva lite privat. Sedan taxi med en av de vanliga (som väl är ett tjugotal chaufförer) vilket alltid är roligt. Då kan man prata bort en stund i bilen.

Hemma var Markus vaken och satt och spelade medan jag sorterade lite papper och tog ett glas fil. Det blev sent i säng till slut.

Här har ni bilder på det som fanns i Oregonlådan.

 114 total views,  2 views today