Dagsarkiv: 08 september 2020

Boken och UFO-Aktuellt i fokus

Efter några telefonsamtal på förmiddagen jobbade jag med UFO-Aktuellt en stund, skrev klart min recension av Nigel Watsons bok ”Captured by alliens?” och förde in Stefans korrektur så här långt. Väntar på mer under kvällen.

Sedan övergick jag till att titta igenom den expertgranskning som Weine, som tidigare arbetat på SMHI, hjälpt mig med när det gäller kapitlet om hagel. Flera bra synpunkter som gör texten bättre och en bra kontroll av faktauppgifterna i den också. Jag har flera andra experter som också har lovat läsa och kolla.

Efter lunch blev det datorn en stund till innan jag tog taxi till jobbet. Sista dagen på skiftet.

Det är alltid roligt att komma in på redaktionen och möta arbetskamraterna och bli en del av en riktigt vass nyhetsredaktions arbete. Här finns så många duktiga medarbetare även om man inte träffar så många av dem just nu; väldigt många sitter hemma och knattrar.

Vi hade ganska mycket att göra denna sista dag inför ledigheten. Skötte liven där det hände mycket och skrev fem artiklar. Och så gick Sverige och förlorade i fotboll igen, den här gången mot Portugal med 0–2.

När jag kom hem vid 01.30 satte jag mig med UFO-Aktuellt en stund till. I morgon är jag utlovad en recension från Anders Liljegren och sedan måste jag skriva lite till själv, men efter det ska allt vara klart förutom korr på det sista som Stefan ska fixa.

 114 total views