Dagsarkiv: 07 januari 2021

USA i fokus även i dag

Snö!

Efter att ha kommit hem 03.45 i natt så sov jag till en bit efter 11. Det behövdes efter en mycket intensiv arbetsdag i går. Så innan det vankades jobb igen tog jag det ganska lugnt och ringde Staffan för att höra hur det går med honom och kunde konstatera att han fortsätter göra framsteg efter coronan.

Men jobbigt är det, det förstår jag. Pulsen rusar upp ordentligt över 120 bara han är ute och går men han orkar allt längre sträckor och det är bra. Vi hoppas vi kan träffas framöver.

Det blev rester till lunch och sedan gav sig Anneli av till frissan. Jag fortsatte att fixa lite hemma innan det var dags att åka till jobbet igen. Och ute såg det faktiskt ut som om det vore den vinter det borde vara och pulkabacken var använda av några miniorer.

Jag har fortsatt läsa i ”They are already here” som just nu tar läsaren med till Rachel och Area 51. Där finns det mycket att känna igen för oss som har varit där. Kanske hinner jag läsa ut boken i helgen, vi får se.

Det blev en betydligt lugnare kväll på jobbet i dag än det var i går. Tur det för då var det rätt galet. Och läsningen enorm. Min huvudartikel om stormningen lästes av nästan 360.000 innan allt var över. Det är mycket, till och med mer den första Tegnellintervjun jag skrev i somras.

Men kvällen kom att handla om USA och det som hände i går, givetvis. Det gick ju inte att komma ifrån. Jag skrev rätt mycket även i dag men dagen efter-artiklar är aldrig lika utmanande. Hann gå över till Ibolina (som nu heter något annat men vi fortsätter att kalla pizzerian för det den alltid hetat) och hämta en Urban som är en utmärkt pizza. Åt den på redaktionen och pratade bort en stund med Björn som höll på att avsluta sin mat när jag började på min.

När passet väl var slut var det skönt att åka hem. Varva ned och svara på lite mejl. En kille ville köpa en bok jag skrivit men såg att den var slutsåld över allt. Ska se om jag kan fixa ett ex åt honom. En danska författare skickade en intressant artikel om ett fejkat ”alien”-huvud som jag ska läsa i morgon. Kan vara något för UFO-Aktuellt.

I morgon ska bilen in för service men det sköter Anneli om men jag passade i alla fall på att skrapa rutorna åt henne innan jag gick in. Själv ska jag sova ut och sedan förbereda en del inför nästa veckas intervjuer.

 152 total views,  1 views today