Dagsarkiv: 13 januari 2021

Intervju och jobb från 09 till 01

Lång dag i dag eftersom jag hade en intervju med Anders Tegnell på förmiddagen som jag började förbereda de sista detaljerna till vid 09 och sedan fick jag en timme med Tegnell mellan 10 och 11. Sedan var det bara att sätta sig och skriva med avbrott för lunch och lite annat som skulle fixas hemma.

Men allt funkade bra och när jag åkte till jobbet var artikeln i princip klar med undantag för ingress och för ett godkännande av citat av Tegnell.

Det är alltid lätt att intervjua statsepidemiologen som är öppen, alltid svarar och litar på att vi journalister gör ett bra jobb.

När jag väl stack ut näsan snöade det och hade så gjort ett tag. Fortsatt vinter vilket är bra så länge man inte behöver köra bil några längre sträckor. Eftersom jag hade lite snålt om tid så bad jag Markus hämta ett par paket på posten vilket han gärna gjorde. Båda innehöll frimärken.

Jobbdagen övergick sedan till att bevaka representanthusets omröstning om att riksrättsåtala Donald Trump. Något som jag och Mia höll koll på och hann få med en artikel i papperstidningen när beslutet väl kom 22.30. I sista minuten för att få med den i sista upplagan.

Alltid kul när det är bråttom och ont om tid!

Tog en vandring till Pizzeria Lilla Essingen och hämtade en kebabrulle. Mycket god men med för tunt bröd som gjorde den till en rörlig katastrofplats när jag skulle äta den. Får nog prata med kocken innan jag köper den här varianten nästa gång.

Framåt kvällen fick jag ett erbjudande att vara med i en internationell podd och kommentera det amerikanska försvarets ufoarbete. Jag har varit med där förut så det tackade jag ja till.

Blev kvar på jobbet till efter 01. En bra stund efter.

 115 total views