Dagsarkiv: 17 november 2021

Staffan Skott begravdes

Staffan Skott 1943–2021.

I dag var det begravningsgudstjänst för min tidigare arbetskamrat Staffan Skott i Hoppets kapell på Skogskyrkogården. Det blev en fin begravning utan religiösa inslag med musik som Staffan hade gillat och med ett tapto från en uniformsklädd trumpetare.

Det var bara jag och Lotta Olsson från de som ännu är aktiva på DN som var med men vi träffade också flera tidigare DN-anställda som Disa Håstad, Catharina Grünbaum, Ole Rothenborg och Ingemar Unge.

Efteråt var det samling med tal och smörrebröd men vid 14.45 var jag tvungen att ta bilen till jobbet för ett väntande möte med möbleringsgruppen. I dag var vi decimerade då Crister inte kunde vara med och Hans var med på länk.

Men mötet var bra och diskussionen fortsatt fruktbar och nu hoppas vi kunna presentera att hyfsat färdigt förslag under slutet av nästa vecka. Mötet höll på till 17.30 men sedan var det bara att ge sig på att jobba på redaktionen också.

Det blev rätt mycket skrivet under kvällen, bland annat om att Qanon-shamanen som var med och ledde stormningen av Kapitolium den 6 januari i år, dömdes till 41 års fängelse.

Ufomässigt höll jag kontakt med Drew i Toronto som ska donera ett par pallar med ufomaterial till AFU och nu är alla papper klara och snart också pallarna packade. Dessutom mejlade jag med Kevin Randle som jag pratade med i natt under Martin Willis podd och vi kom överens om att fortsätta hålla kontakten.

Och så fixade jag ett covidpass. Mest för att jag skrev om det och ville kolla om det gick. och det gjorde det – efter tre timmars stopp på sajten där man skulle hämta det eftersom det råkade vara service där samma dag som regeringen meddelade att det nu blir aktuellt för alla att använda dem! Inte så lyckat kanske.

Klockan 01 tog jag bilen hem.

 327 total views