Dagsarkiv: 25 maj 2022

Fortsatta förberedelser och nya boken kom fram

Så här kan mitt föredrag komma att presenteras.

I dag kom så min nya bok med hjälp av Postnords blåa bil till AFU i Norrköping. Alltså em dag efter det att de levererade Mats Nilssons bok. Synd bara att jag var där i går men inte i dag. Nu får jag vänta tills på fredag innan jag får hålla den i handen. Men Anders Liljegren berättade att den såg bra ut och att trycket var lika fint som Mats Nilssons bok.

Under förmiddagen satt jag och planerade för vilka föremål som ska placeras i vilka montrar vilket var lite problematiskt eftersom jag glömde mina anteckningar på AFU i går. Men jag fick mitt papper plåtat och skickat via mejlen och då gick det bättre.

Pratade också med Kjell Törnlund som hade fixat till min föredragsfilm som ska visas den 26 juni och som är textat till portugisiska. Jag tackade för all hjälp och tog sedan kontakt med arrangören Philippe Piet van Putten som hade lite problem med filen med min text på engelska så jag skickade helt enkelt om den inklippt i mejlet och då var allt frid och fröjd.

Ni kan se ett första utkast till en annons för föredraget kan ni se här ovan.

Just nu jobbar jag med tre arrangemang, dels det jag nyss nämnt och dels det som UFO-Sverige genomför i helgen i Norrköping men också det som ska genomföras i Mariestad under hela sommaren och där jag ska hålla ett invigningstal på residenset den 6 juni. Och just detta har jag ringt några samtal om i dag och pratat igenom en del detaljer med arrangörerna på Vadsbo museum.

Innan jag tog mig till bussen laddade jag en tvättmaskin, plockade in disken och fixade lunch i form av stekt korv (stockholmare) med potatissallad.

Åkte in med en tidigare buss eftersom jag och Hans skulle gå en runda och prata med folk om möbleringen. Vi började 14 och även Mia från fackstyrelsen var med. Efter rundvandringen var det dags för ett annat möbleringsmöte, nu med Fredrik från redaktionsledningen.

Sedan var det bara att börja jobba och nu var fokus på Ukrainakriget. Som så ofta. Men framåt kvällen fick jag även uppdatera en del kring gårdagens skolmassaker i USA då 21 personer dog, de flesta barn.

Matpausen intogs på Lilla Asien som hade dörren på vid gavel vilket säger en del mom hur vädret var.

Hem vid 01. I morgon blir det TV4 klockan 09.15.

 105 total views