Dagsarkiv: 01 november 2022

Flera frågor om intervjuer

Första försöket med pasta på Pizzeria Lilla Essingen.

I dag skrev jag klart mitt A4 om AFU och skickade till Enigma Labs för genomläsning. Filade klart på det under en stund på morgonen och nu hoppas jag få en återkoppling från gruppen på andra sidan Atlanten. Sedan drar jag det ett varv med kollegorna på arkivet också.

Under dagen fick jag också en förfrågan om en intervju från en större tidskrift där vinkeln ska vara AFU och den nya filmen ”UFO Sweden”. Efter lite diskussion lyckades vi hitta ett datum som passade oss båda.

Lite senare fick jag en förfrågan från en större svensk podd som ville prata om UFO-Sveriges verksamhet i samband med ett inslag om ufo och utomjordingar. Vi försöker hitta ett datum under december månad.

I dag var Anneli hemma och jobbade så vi fick möjlighet att äta lunch tillsammans. Senare på kvällen gick hon ut med Niklas på Pressklubben för lite god mat.

Jag satte mig på bussen för att bevaka valet i Israel under kvällen och för att skriva en första snabb text om Bolsonaro skulle komma att tala i Brasilien. Och det gjorde han faktiskt men valde att inte med ett ord kommentera att han förlorat valet. Det är så man bygger en bild av sig själv som vinnare även om man får stryk. Vi som har följt Trump några år vet varifrån Bolsonaro har fått sin inspiration.

När jag och Björn tog matrast blev det en vandring över bron till Pizzeria Lilla Essingen. Och jag satsade för en gång skull på något nytt, alltså inte kebabrulle och inte pizza utan en pasta med parmaskinka. Och den var riktigt, riktigt bra. Krämig och fräsch rakt igenom.

Och precis när jag skulle gå hem och vi alla trodde att det danska valet var avgjort vände allt när de sista tiondelarna räknats. Plötsligt var Socialdemokraterna de stora vinnarna och jag blev sittande och jobba till 03. Fick skriva om hela artikeln som var vinklad på ett helt annat sätt.

Dessutom blev det lite krångel för min kollega Julia som skulle koppla upp sig hemifrån men med hjälp av Christian, som gått hem tidigare, ordnade det sig och vi kunde ändra på flaket också.

Lång dag.

 114 total views